Kemalistlerin "mini etek" ayini (VİDEO)

Uğur Dündar, Tuncay Özkan, Yaşar Nuri Öztürk ve Soner Yalçın'ın katıldığı, Halk TV'de yayınlanan programda ilginç diyaloglar yaşandı.

29-01-2015


Halk TV'de Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkılması çağrısı yapan Soner Yalçın, kadınlara seslenerek, "Saçınıza başınıza dikkat edeceksiniz. İnadına mini etek giyeceksiniz, inadına dekolte giyeceksiniz" dedi.

Yalçın'ı tamamlayan sözleri ise Uğur Dündar sarf etti: "İnadına kızlı erkekli oturacaksınız."

 

Etiketler : #Kemalistlerin   #mini   #etek   #ayini   #(VİDEO)   
YORUMLAR
  • yahya uslu   30-01-2015 10:14

    ''Cumhuriyet Dönemi Kadınlarımız ve İffetsizlik Projesi''(http://www.islamvehayat.com/10447_cumhuriyet-donemi-kadinlarimiz-ve-iffetsizlik-projesi.html) adlı haberinizde geçen şu sözler duruma cuk oturmuş vesselam Necip Fazıl’ın dediği gibi: “Bana çağ dışı diyorlarmış; Ne büyük bir onur! Ben bu çağın dışında kalmayayım da içinde mi boğulayım?” Ah be anne! Hani demiştin ya: “Sus! Her yerde gerçekleri konuşma. Sus!” Ah be Anne! Sezai Karakoç diyor ki: “Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak Hâlbuki biz sussak tarih susmayacak Tarih sussa hakikat susmayacak Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak Hâlbuki; bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar. Vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar Tarihin azabından kurtulsalar, Allah’ın azabından kurtulamayacaklar.”

  • Vedat   30-01-2015 05:47

    Cehennemde kafirlere yermi yok?! Problem bunlar değil ,bunlar açık kafir. Problem içimizdeki beyinsizler'!!!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN