Kemalist putperestlik, ölü tapıcılıkta zirveyi zorluyor (HABER-VİDEO)

İstanbul'un Silivri ve Beşiktaş ilçelerinden kamuoyuna yansıyan görüntüler, Kemalist putperestliğin ulaştığı aşamayı gözler önüne seren ibretlik video ve fotoğraf kareleri olarak zihinlere kazındı. Kemalist putperestlik, muhafazakâr demokrat kadroların eşliğinde ve kanatları altında serpilmeye, yeni yeni tapınma biçimleri ihdas ederek putperestlikte, ölü tapıcılıkta zirveyi zorlamaya devam ediyor.

01-11-2021


İslamveHayat

İstanbul'un Silivri ve Beşiktaş ilçelerinden kamuoyuna yansıyan görüntüler, Kemalist putperestliğin ulaştığı aşamayı gözler önüne seren ibretlik video ve fotoğraf kareleri olarak zihinlere kazındı.

Silivri'deki Hasan Özvarnalı İlkokulu ve Beşiktaş’taki Ela Kids Anaokulu’nda gerçekleştirilen "Cumhuriyet Bayramı" törenlerinde "Atatürk" büstü önünde çocukların secdeye kapanması şeklinde, Mekkeli müşriklere fark atan tapınma ritüeli görüntüleri verildi.

15 Temmuz sonrası süreçte daha da gemi azıya alan Kemalist putperestlik, muhafazakâr demokrat kadroların eşliğinde ve kanatları altında serpilmeye, yeni yeni  tapınma biçimleri ihdas ederek putperestlikte, ölü tapıcılıkta zirveyi zorlamaya devam ediyor. Öyle ki, Kuzey Kore'nin bile bu konuda Kemalist putperestlerin eline su dökemeyeceğini düşünüyoruz.

Bu durum karşısında bugünün putperestlerine, atamız İbrahim (a.s.)'ın o günün putperestlerine söylediğini söylüyoruz:

"Yuh olsun size ve Allah'tan başka taptıklarınıza. Siz hiç aklınızı kullanmayacak mısınız?" (Enbiya, 67)
 
 

Etiketler : #Kemalist   #putperestlik   #   #ölü   #tapıcılıkta   #zirveyi   #zorluyor   #(HABERVİDEO)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN