Kemalist azgınlığın mağduru: Kadınlar küfrediyor, erkekler vuruyordu

Z.D, dehşet anlarını anlattı: Bir taraftan 'Bu ülkenin gerçek sahibi biziz anladınız mı ulan' diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı. 'Kutsal başörtüymüş, görün bakalım kutsalı size neler yapacağız' diyerek aklınızın bile almayacağı şekilde küfrettiler, vurdular, vurdular... 'Asacağız Erdoğan'ı anladın mı' diye bağırdılar.

13-06-2013


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı olaylarını değerlendirdiği son gurup toplantısında "Çok önemli bir yakınımın gelinini yerlerde sürüklediler" diye anlattığı Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun gelini Z.D. Star Gazetesi'ne konuştu.

Bir anda üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli 70- 100 kişilik kalabalığın ortasında kaldığını anlatan Z.D, "İçlerinden bazıları hakaret ve küfürlerle bana ve bebeğime saldırmaya başladı. Devrim yaptıklarını Erdoğan'ı asacaklarını söylüyorlardı. Yediğim darbelerle kendimi kaybetmişim. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu." dedi.

Gezi Parkı eylemlerine katılan bir grup tarafından öldüresiye dövülen, hakaretlere uğrayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun gelini Z. D., yaşadığı dehşet anlarını Star gazetesine anlattı. Arkadaşlarıyla Adalar'a gezmeye gittiklerini, dönüşte Kabataş İskelesi'nde bebeğiyle beklerken eylemci grupla karşılaştığını söyleyen Z. D., "Ağaçlar kesilmesin Taksim'e AVM yapılmasın diyerek bir grup duyarlı insanların Gezi Parkı'nda eylem yaptıklarını biliyordum. Arkadaşlarımla birlikte Cumartesi günü Adalar'a gitmeyi planlamıştık. Gittik ve Adalar'da olduğumuz için gün içerisindeki gelişmelerden haberim olmadı. Telefonumda şarjım bitmek üzereydi, eşimi aradım ve geleceğim saati söyledim kendisine. Tam tahmin ettiğim gibi vapurdayken şarjım bitmiş. İskelenin oradan bir telefonla eşimi arayıp geldiğimi haber verdim o da yolda olduğunu söyleyip iskelenin karşısına geçmemi söyledi. O esnada Kabataş'taki kalabalığı fark ettim. Gezi Parkı eylemcilerine destek eylemi olduğunu düşündüm. Elimde bebek arabası yolun karşısına geçtim ve beklemeye başladım." şeklinde konuştu.

'KENDİME GELDİĞİMDE ÜZERİM İDRAR KOKUYORDU'

Beklerken bir grubun kendisine doğru yaklaştığını söyleyen Z. D., yaşananları şöyle anlattı: "Bir anda 'Bakın Tayyip'in ...... burada gelin onu...' diyen sesler duydum ve arkama baktığımda 25-30 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim kadınların bana karşı öfkeli bakışlarını görünce benden bahsettiklerini anladım. Ne olduğunu anlayamadığım bir anda üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli, başlarında tuhaf bantlı 70-100 kadar adamın ortasında kaldım. Bebek arabam elimden gitti.

Bir kadın 'Ne geldiyse bu ülkenin başına bunların başörtüsü üzerinden geldi, vurun şuna' deyince, bir adam arkamdan tekme tokat vurmaya başladı. Sonra bağırmaya başladılar. Devrim yaptıklarını, ihtilal yaptıklarını, ülkeyi bize teslim etmeyeceklerini, Erdoğan'ı asacaklarını söylediler.

Bir taraftan 'Bu ülkenin gerçek sahibi biziz anladınız mı ulan' diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı.
'Kutsal başörtüymüş, görün bakalım kutsalı size neler yapacağız' diyerek aklınızın bile almayacağı şekilde küfrettiler, vurdular, vurdular... 'Asacağız Erdoğan'ı anladın mı' diye bağırdılar.

Hangi birini söyleyeyim nasıl anlatayım yaptıkları küfürleri. Bir amcaydı sanırım, müdahale etmeye çalıştı onu da öldüresiye dövdüler kızıyla birlikte.

Sonra uzaklaştılar. İnönü stadına doğru uzaklaştılar. O sırada tamamen kendimi kaybettim. Ondan sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu. Yerimden kalktım bebeğimi bulmaya çalıştım."

Olayın yargıya intikal ettiği belirtildi.

(Kaynak: Star)

Etiketler : #Kemalist   #azgınlığın   #mağduru:   #Kadınlar   #küfrediyor   #   #erkekler   #vuruyordu   
YORUMLAR
  • Kemal Songür   13-06-2013 10:03

    Gezi parkı olaylarının perde arkasını, zihinsel kodlarını ve destekçilerinin eğilimini somutlaştıran bir olay. İki ayaklı mahlukların eline fırsat geçse bunu genelleştirmek için pusuda beklediklerinin kanıtıdır bu kahpelik.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN