Katil Esed rejimi patronu Rusya’nın izinde: İdlib'de sivilleri katlettiler

Suriye’de işgalci Rusya’nın Türkiye destekli muhaliflere kanlı saldırısının yankıları sürerken katil Esed rejiminin de İdlib’de sivil yerleşimleri bombaladığı bildirildi. Çarşamba günü İdlib kırsalındaki Eriha’da sivil yerleşim birimlerine yönelik gerçekleştirilen saldırı sonucunda en az 4 sivilin hayatını kaybettiği, onlarca sivilin de yaralandığı belirtildi.

29-10-2020


İşgalci Rusya’nın İdlib’de Türkiye destekli ÖSO üyesi Feylaku’ş-Şam’a saldırısı sonrasında Türkiye’nin gösterdiği tepki ve ABD gibi ülkelerin “ateşkese bağlılık çağrısı”na rağmen Rusya’nın emir kulu Esed rejimi sivillere saldırdı.

Çarşamba günü İdlib kırsalındaki Eriha’da sivil yerleşim birimlerine yönelik gerçekleştirilen saldırı sonucunda en az 4 sivilin hayatını kaybettiği, onlarca sivilin de yaralandığı belirtildi.

İşgalci Rusya'nın iki gün önce İdlib kırsalında Feylaku'ş-Şam karargahına düzenlediği saldırıda 70'i aşkın mücahid şehit düşmüştü.

Bir pazar yerine gerçekleştirilen saldırı sonucunda yüzü kana bulanmış bir anne ve çocuğun kameralara yansıyan görüntüleri ile tahrip edilmiş soğan yüklü bir kamyonetin görüntüsü yürekleri sızlattı.

Zeman el-Wesl ve Orient-News sitelerinin sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntüler, Eriha'daki saldırının dehşetini ortaya koydu:

 

 

 

Etiketler : #Katil   #Esed   #rejimi   #patronu   #Rusya’nın   #izinde:   #İdlib'de   #sivilleri   #katlettiler   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN