Kassam Tugayları siyonist terör rejimini sarsıyor

İşgal güçleri vahşi saldırılarının faturalarını ödemek zorunda kalıyor. Kassam Tugayları'nın saldırısında 3 işgalci öldürülürken 2'si de yaralandı

15-11-2012


Kassam Tugayları'nın saldırısında 3 işgalci öldürülürken 2'si de yaralandıSiyonist işgal güçlerinin dün ikindi vakitlerinde Hamas'ın askerî kanadı Kassam Tugayları'nın komutanı Ahmed el-Ca'beri'yi şehit eden cinayetleriyle birlikte başlattıkları yoğun saldırılara karşı Filistinlilerin cevap niteliğindeki füze saldırılarından dolayı işgalciler korkulu anlar yaşıyor.

Bugün sabah Kassam mücahitlerinin 1948'de işgal edilmiş bölgede yer alan Kiryat Malahi yahudi yerleşim merkezini hedef alan füze saldırısında 3 işgalci hayatını kaybederken, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. Siyonist işgalciler tarafından yapılan açıklamalara göre dünkü Ahmed el-Ca'beri cinayetiyle başlatılan saldırılara cevap amacıyla atılan füzelerden dolayı işgal tarafındaki ilk can kaybı da bu oldu. Dünkü füze saldırılarında bir askerî hedefin vurulması neticesinde 8 askerin yaralandığı ancak can kaybı olmadığı ifade edilmişti.

Siyonistlere ait radyolardan verilen haberlerde "İsrail'in güneyi" olarak nitelendirilen bölgeye yönelik yoğun bir füze saldırısı olduğu ve bu bölgedeki işgalcilerin ciddi şekilde endişeli oldukları vurgulandı. Haberlerde füzelerin doğrudan tehdidi altında bulunan sınırdan 40 km. uzaktaki tüm bölgede alarm durumuna geçildiği dile getirildi.

İşgal devletinin dünkü cinayetlerinin ve yoğun saldırılarının ardından atılan füzelere hedef olan bölgelerde yaşayan işgalcilerin telaşlı bir şekilde bu bölgeden kaçmaya başladıkları bildirildi.

(Kaynak: FİEM)

Etiketler : #Kassam   #Tugayları   #siyonist   #terör   #rejimini   #sarsıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN