Kanalizasyon kapaklarında minare logosu olmaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin minare temalı logosunun yer aldığı bazı kullanım alanları tartışılıyor ve duyarlı vatandaşların şikayetlerine konu oluyor.

01-12-2015


Hergün karşılaştığımız ancak göre göre alıştığımızdan dolayı farkedemediğimiz bir logo...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin minare temalı logosunun yer aldığı bazı kullanım alanları tartışılıyor ve dikkatli ve duyarlı vatandaşların şikayetlerine konu oluyor.

Minare temalı İBB logosunun kanalizasyon kapaklarında ve elektrik koruma kapaklarında yer alması kamuoyu tarafından oldukça yanlış bir uygulama olarak değerlendiriliyor ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin bu konuda uyarılması ve İBB'ye bu noktada gerekli hatırlatmaların yapılması isteniyor.

Kanalizasyon kapaklarında minare logosu olmaz

YA LOGO DEĞİŞSİN YA DA AYAK BASILAN KAPAKLARDAN ÇIKARILSIN

Bu doğrultuda ilgili logonun değiştirilmesi veya en azından kanalizasyon ve elektrik koruma kapaklarından söz konusu logonun çıkarılması, alınması gereken öncelikli tedbirler arasında gösteriliyor.

Çünkü logoda minare simgelerinin olduğu ve bu logoların insanların ayakları altında kaldığı ve kanalizasyon giderlerinin üzerine konulduğu vurgulanıyor.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yetkililerinin bu hassas konuyla ilgili olarak somut adımlar atması ve bu noktada daha fazla hassas davranması gerektiği önemle belirtiliyor.

Kaynak: Yeni Asya

Etiketler : #Kanalizasyon   #kapaklarında   #minare   #logosu   #olmaz   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN