İstanbul'da insanlardan sonra insanlık da öldü

Sel İstanbul'da 10'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine yol açarken, Halkalı ve İkitelli'de sel sularının bastığı fabrikalar bazı kişilerce yağmalandı. Bölgeye kamyonetleri ve ellerindeki çuvallarla gelen yağmacılar selde zarar gören fabrika ve mağazaları yağmaladı.

09-09-2009


İslam ve Hayat

Sel İstanbul'da 10'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine yol açarken, Halkalı ve İkitelli'de sel sularının bastığı fabrikalar bazı kişilerce yağmalandı. Bölgeye kamyonetleri ve ellerindeki çuvallarla gelen yağmacılar, sel sebebiyle camları kırılan fabrika ve mağazaları yağmaladı.

Haber 7'de yer alan bilgilere göre, yağmacılarla can derdine düşen bölge halkı arasında da kavgalar çıktı. Polisin bir kişi yağma yaptığı gerekçesiyle göz altına alırken bu kişinin arabasına da el konulduğu öğrenildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren yol kenarlarında toplanan yağmacıların, poşet, hatta çuvalla olay yerine geldiği ifade ediliyor.

Olay yerinden canlı yayın yapan 24 Televizyonu muhabiri, halkın ve  polislerin uyarılarına aldırmadan yağmaya devam eden şahısların, torbalarını doldurarak hızla olay yerinden uzaklaştığını belirtti.

Etiketler : #İstanbul'da   #insanlardan   #sonra   #insanlık   #da   #öldü   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN