İşgalci ve işbirlikçisi camiyi kirletti

Eli kanlı işgalci Putin, Çeçenistan'da cami açılışına katıldı. İşbirlikçi Kadirov ise Putin'i “dünya müslümanlarının umudu” olarak nitelendirdi.

18-10-2008


İslam ve Hayat

İşgalci Rusya'nın eli kanlı Başbakanı Vladimir Putin, Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de cami açılışına katıldı. HAlen işgalci Rusya'ya karşı direniş içinde olan ve bu uğurda Cahar Dudayev, Şamil Basayev gibi kahramanları şehid veren Çeçen Müslümanlar, bir taraftan da Rus işbirlikçisi kukla devlet başkanı Ramazan Kadirov’un ihanetine karşı mücadele ediyorlar.

Türkiye medyasına da yansıyan habere göre, işbirlikçi kukla devlet başkanı Ramzan Kadirov tarafından yaptırılan ve miladi 2004 yılında bombalı bir saldırı sonucunda öldürülen eski işbirlikçi devlet başkanı Ahmet Kadirov'un adı verilen caminin açılışına eli kanlı Putin'i de çağıran Kadirov, böylece ihanette sınır tanımadığını göstermiş oldu. "Avrupa'nın en büyüğü" olarak anılan yeni caminin açılışına katılan Putin'e, işbirlikçi  Ramzan Kadirov ve kukla kabinesi eşlik etti.

Eli kanlı Putin ise cami açılışında “Bu cami ile sadece Çeçenistan vatandaşları değil, bütün Rusya müslümanları gurur duymalı. Ülkenin müslümanları için güzel bir hediye” dedi. Vladimir Putin’e yakınlığı ile bilinen işbirlikçi Kadirov ise Rusya başbakanını “dünya müslümanlarının umudu” olarak nitelendirdi.

Etiketler : #İşgalci   #ve   #işbirlikçisi   #camiyi   #kirletti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN