İşgal ordusu bu sabah 8 kişilik aileyi katletti

Katillerin bugün sabahın erken saatlerinde Gazze bölgesinin güneyinde üç evin hedef alındığı saldırılarda da sekiz kişinin şehit olduğu, onlarca insanın da yaralandığı haber verildi.

29-07-2014


Siyonist canavar Müslümanların bayram gecelerini, Gazze'de insanların üzerine ateş yağdırarak ve silahsız, savunmasız insanları katlederek, insanların evlerini başlarına yıkarak böylece birçok kişiyi daha şehit ederek geçirdi.

Filistin halkının haklarını savunan ve katillerin kara operasyonlarının önünde güçlü bir engel oluşturan direnişin işgalci askerlere ağır darbeler indirmesi karşısında şaşkına dönen ve iyice gözü dönmüş hale gelen siyonist canavar intikamını yine silahsız masum insanlardan çıkarmaya çalıştı.

Dün Ramazan bayramının birinci gününün (28 Temmuz Pazartesi) gecesi geç saatlerde gerçekleştirdiği bir vahşi saldırıda Han Yunus'ta üçü kardeş beş silahsız insanı şehit etti. Han Yunus'u hedef alan birbirini izleyen saldırılarda 20 kişi de yaralandı.

İşgal güçlerinin Han Yunus'ta bir grubu hedef aldığı saldırıda Ahmed, Merve ve Dalya Nadir el-Ağa isimli kardeşlerle, Muhammed Cumua eş-Şa's ve Muhammed Fadl el-Ağa adlı kişilerin şehit oldukları haber verildi. Saldırıda yaralananlar Nasır Hastanesi'ne nakledildi.

Katillerin gece boyunca sürdürdükleri vahşi saldırılarda gerçekleştirdikleri bir başka katliamda 5'i kadın 8 kişi katledildi. İşgalcilere ait savaş uçakları Gazze'nin güneyindeki Rafah şehrinin Cenine mahallesinde Ebu Zeyd ailesine ait bir evi hedef aldılar. Evde bulunanlardan 5'i kadın 8 kişi şehit oldu. Katiller bu saldırının ardından Gazze şehrinde de biri meskun iki evi ve UNRWA'ya ait bir okulu hedef alan saldırılar gerçekleştirdiler. Bu saldırılarda üç kişi şehit oldu.

Ardından el-Meğazi mülteci kampında yine evleri hedef alan saldırılar gerçekleştirdiler ve üç kişinin şehit olmasına neden oldular.

Gece boyunca vahşi saldırılar ve katliamlar gerçekleştiren canavarlar kana doymadı ve büyük bir katliamı da bayramın ikinci gününün şafağının sökmek üzere olduğu sırada el-Bureyc mülteci kampında gerçekleştirdiler. Buradaki katliamda 12 kişi şehit olurken en az 40 kişi de yaralandı. Buyerc'deki katliamın karadan top mermileriyle yapılan saldırılarla gerçekleştirildiği ifade edildi. Bureyc mülteci kampında sağlık ekiplerinin enkaz altında kalanlara ulaşmaya çalıştıkları ve henüz kendilerine ulaşılamamış insanlar bulunduğu haber veriliyor.

Katillerin bugün sabahın erken saatlerinde Gazze bölgesinin güneyinde üç evin hedef alındığı saldırılarda da sekiz kişinin şehit olduğu, onlarca insanın da yaralandığı haber verildi.

Siyonist katillerin bütün bu katliamlarından sonra ulaşan bilgilere göre yirmi üçüncü gününe giren insanlık dışı savaşta şehit edilenlerin sayısının 1108 yaralananların sayısının da 6500 olduğu bildirildi.

(Filistin Haber.com/tr)

Etiketler : #İşgal   #ordusu   #bu   #sabah   #8   #kişilik   #aileyi   #katletti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN