İnnâ lillahi ve innâ ileyhi râciun... İLKAV emektarı Ali Bıyık ağabey vefat etti

İlmi ve Kültürel Araştrmalar Vakfı (İLKAV)'da uzun yıllardır görev yapan, güler yüzü, candan tutumu, gayreti ve fedakârlığıyla tanınan Ali Bıyık ağabey, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Rabbimizden Ali ağabeye rahmet niyaz ederken, başta yakınları ve İLKAV camiası olmak üzere mü'minlere sabır diliyoruz.

03-12-2020


ٱلَّذِينَ إِذَآ أَصَٰبَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوٓا۟ إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّآ إِلَيْهِ رَٰجِعُونَ"
 
"Onlara bir musibet isabet ettiğinde, derler ki: Biz Allah’a için varız ve şüphesiz O’na dönücüleriz." (Bakara: 156)
 
 
İlmi ve Kültürel Araştrmalar Vakfı (İLKAV)'da uzun yıllardır görev yapan, güler yüzü, candan tutumu, gayreti ve fedakârlığıyla tanınan Ali Bıyık ağabey, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede vefat etti.
 
Konuyla ilgili İLKAV'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Uzun yıllar vakfımızın emektarı olan, samimiyeti, fedâkârlığı, çalışkanlığı ve güler yüzüyle göz dolduran kıymetli kardeşimiz Ali Bıyık vefât etmiştir.
 
Kardeşimize Allah'tan rahmet ve mağfiret âilesine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz.
 
Cenazesi virüs salgınından dolayı âilesi tarafından yarın saat: 11:00'de Mamak Ortaköy mezarlığında defnedilecek olup toplu katılım olmayacaktır.
 
Cenazeye katılmak isteyenlerin evlerinden çıkmaksızın duâ etmeleri yeterli olacaktır.
 
Tâziye cenaze evinde olmayacağından taziyelerin telefon veya SMS ile bildirilmesi rica olunur...
 
Not: Dileyenler, taziye için  0 507 592 39 62 no'lu telefona WhatsApp mesajı olarak bildirebilirler."
 
 
 
 
 

Etiketler : #İnnâ   #lillahi   #ve   #innâ   #ileyhi   #râciun...   #İLKAV   #emektarı   #Ali   #Bıyık   #ağabey   #vefat   #etti   
YORUMLAR
  • Ş. Hüseyinoğlu   05-12-2020 10:30

    Ali abinin ilk anda hatırda kalan özelliği mü'minlerle bir arada olmanın sevincini yaşıyor olmasıydı. Ki onu tanıyan herkesin dile getirdiği güleryüzlülüğünün bu sevinçten kaynaklandığına kaniyim. Allah'ın dininin şahidi olarak yaşadı ve duamız odur ki bu şahitlik üzere Rabbine döndü. Allah ona rahmet etsin, yakınlarına ve İLKAV camiası başta olmak üzre mü'minlere sabır versin.

  • Rıdvan Dinçer   04-12-2020 13:27

    İnne lilleh ve İnne ileyhi raciún. Hüznümüz ile .... Alamlerin Rabbine hamd ederiz. Allah'ım Ali kardeşimizi aramızdan aldın. Sana doğru yol almak bizler için en büyük mutluluktur. Lakin korkuyoruz ! Lütfun ve ikramın karşısında sana layık olmada zayıfız. Fakiriz senden razı dileriz. Ali kardeşimiz bir yönüyle; Bir kardeşi ile karşılaştıgında içtenligi,Sevecen yüz ifadesi ve samimiyeti ve musafahası ile sanki yıllarca birlikte yol almışçasına muhabbetle senin rızan için karşılayan Ali kardesimizden razıyım. Rabbim Sende ondan razı ol. Haşrettiginde korkular kalbinden alınmış ve meleklerin selém diye karşıladığı kulların arasına kat. Allah'ım hesabını kolay kıl ,günahlarını ört, onu bağışla Mujdelenmiş kullarına kat.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN