İLKAV'ın nakdi ve kurban bağışları Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

İlmî ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV gönüllülerinin topladığı 2022 yılı nakdî yardım ve kurban vekâletleri Siyonist İsrail’in kuşatması altında bulunan Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırıldı.

12-07-2022


Siyonist İsrail rejiminin ve katil Sisi yönetiminin abluka altında tuttuğu Gazze şeridindeki Filistinli kardeşlerimizle dayanışma ve sorumluluk bilinci adına Ankaralı Müslümanların topladığı nakdî yardımlar ve kurban vekâletleri Gazze’deki yetkili mercîlere ulaştırıldı.
Gazze’ye yönelik devam eden işgalci İsrail devletinin kuşatmasına rağmen Müslümanların ortaya koyduğu bu dayanışma ve kardeşlik mesajında bir nebze de olsa katkıda bulunan bütün kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul olunmasını Rabbimizden diliyoruz.
Bu yılki organizasyonda 35 kurban için 7.937 Euro ve nakdî yardım için ise 19.153 Euro olmak üzere toplam 27.090 Euro yardım toplanmıştır. Allah, emeği geçenlerden razı olsun ve bu ibadetimizi kabul etsin.
Gazzeli kardeşlerimiz, teşekkür ve takdir belgesi ile dağıtılan nakdî yardımların ve kurban paylarının dağıtımına dair fotoğrafları ile kurbanların kesimine dair videoları internet/ aracılığıyla bize ulaştırdılar.

Etiketler : #İLKAV'ın   #nakdi   #ve   #kurban   #bağışları   #Gazze'deki   #ihtiyaç   #sahiplerine   #ulaştırıldı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN