İLKAV gönüllülerinin yardımları Afganistanlı kardeşlerimize ulaştırıldı (HABER-VİDEO)

İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV gönüllüleri, açlıkla karşı karşıya olan Afganistanlı kardeşlerini unutmadı.

05-02-2022


Müslümanlar olarak yaşadığımız birçok netâmeli problemlerin yanında bir de küresel olarak Korona Virüs sıkıntısının yaşandığı bugünlerde İLKAV gönüllüleri, açlıkla karşı karşıya bulunan Afganistan’daki mağdur, ihtiyaç sahibi ve yetim kardeşleri için 3 Aralık ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında yardım kampanyası düzenledi.
Kampanyada toplanan 74.000 dolar nakdî olarak Afganistan’daki yardım yetkililerine ulaştırıldı. 
Yardımlar, yetkililer tarafından 50 kg’lık un, 5 lt. ay çiçeği yağı, 7 kg. pirinç, 3,5 kg. toz şeker ve bir paket çaydan oluşan gıda içeriği ile iki bin ihtiyaç sahibi âile ve yetimlere dağıtıldı. Allah kabul etsin ve amellerimizi zayi etmesin...
 
Osman Yıldız, yardımlarımızın dağıtım organizasyonuna nezaret eden yetkili kardeşimiz Afganistanlı Nur Muhammed İle Vakıf Konferans salonunda Cuma Konferansı öncesi cemaate hitaben görüntülü canlı online bağlantısı kurdu.
Afganistanlı kardeşimizin, yardımın yerlerine ulaştırılması ile yardımı düzenleyen ve yardıma katkı veren İLKAV yöneticilerine ve gönüllülerine yönelik yapmış olduğu teşekkür konuşmasına ait canlı bağlantı videosu aşağıda sunulmuştur.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN