İLKAV Çocuk ve Gençlik Kulübü 4. Kitap Okuma Yarışması ödülleri dağıtıldı

İlmî ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV Çocuk ve Gençlik Kulübü 4.Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Ödülleri İLKAV konferans salonunda dağıtıldı.

13-05-2018


İlmî ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV Çocuk ve Gençlik Kulübü 4.Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Ödülleri İLKAV konferans salonunda dağıtıldı. Önceden belirlenerek okunması istenen kitaplardan hazırlanan sorulardan yapılan yarışma sonrası dereceler belirlendi. Üç farklı kategoride toplam 77 kişinin katıldığı yarışmada 1.lere çeyrek altın 2. ve 3.lere ise hediye çeki verildi.
 
Ödülleri vakıf başkanımız Mehmet Pamak ve Kalem-Der başkanı Ahmed Kalkan verdi. Tören sonrası Ahmed Kalkan kitaplarını imzalayarak kitaplarla ilgili gençlerden gelen soruları cevapladı. Mehmet Pamak ise katılımcı gençlerle sohbet etti. Program velilerin getirmiş olduğu ikramların yenmesi ve çay sohbeti ile son buldu.
 
 
 

Etiketler : #İLKAV   #Çocuk   #ve   #Gençlik   #Kulübü   #4.   #Kitap   #Okuma   #Yarışması   #ödülleri   #dağıtıldı   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN