İktibas Dergisi'nden büyük piknik organizasyonu

İktibas Dergisi, okuyucuları arasındaki kaynaşmayı artırmak gayesiyle büyük bir piknik organizasyonu gerçekleştiriyor.

12-07-2009


İslam ve Hayat

İktibas Dergisi, okuyucuları arasındaki kaynaşmayı artırmak gayesiyle büyük bir piknik organizasyonu gerçekleştiriyor. 26 Temmuz Pazar günü Kayseri'de gerçekleştirilecek olan pikniğe İktibas Dergisi'yle gönül bağı bulunan herkes davetli.

Piknikle ilgili İktibas'tan yapılan açıklama şöyle:   

"Dergimizin okuyucuları arasında kaynaşmayı sağlamak, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştirmek amacıyla, aşağıda belirtilen yer ve tarihte bir piknik dьzenlemiş bulunuyoruz. Yurt içi ve yurt dışındaki bütün okuyucularımız bu pikniğe davetlidir. Bu güzel günde davetimize icabet ederek bizi onurlandırmanızı bekliyoruz.

YER: KAYSERİ – SARIMSAKLI BARAJI

TARİH: 26 TEMMUZ 2009 PAZAR

SAAT: 09.00-18.00 Arası

PİKNİK YERİNE NASIL GİDİLECEK:

Sarımsaklı Barajı’nı (Kayseri-Sivas yolu, 28. Km.) bilenler doğrudan gidebilirler. Bilmeyenler, Otobüsle gelmişlerse, Kayseri Şehir Terminalinde kendilerine rehberlik edecek arkadaşlarımızı bulacaklardır. Özel arabaları ile gelmişlerse, Sivas Caddesi Büyük Beğendik Mağazasının önü buluşma yeridir. Terminal ve belirtilen mağaza önünde saat 11.00’e kadar arkadaşlarımız bulunacaktır. Bu saatten sonra ise, telefonla irtibat sağlanacaktır.

NOT:

1. İsteyen misafirler eş ve зocuklarıyla birlikte gelebilirler.

2. Toplantıya katılacakların, 24 Temmuz Cuma akşamına kadar, telefon ya da e-maille katılacaklarını bildirmelerini rica ederiz."

İrtibat İçin: 0537 741 02 33 (Hüseyin Bülbül)

e-mail: [email protected], [email protected]

Etiketler : #İktibas   #Dergisi'nden   #büyük   #piknik   #organizasyonu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN