İkinci Kur'an Meali Yarışması yapıldı

Kayseri'de Gönüllü Kültür Teşekkülleri'nin organizesiyle düzenlenen Kur'an Meali Bilgi Yarışması'nın ikincisi pazar günü yapıldı.

20-04-2008


İslam ve Hayat

Kayseri'de Gönüllü Kültür Teşekkülleri'nin organizesiyle düzenlenen Kur'an Meali Bilgi Yarışması'nın ikincisi pazar günü yapıldı. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden 900 yarışmacının katıldığı yarışmanın sonuçları önümüzdeki hafta açıklanacak.

Kayseri'de Safa Koleji'nde test usulü sınav şeklinde gerçekleştirilen yarışmada 100 soru soruldu. Katılımcılardan, tamamı Kur'an ayetlerine dayalı soruları 2.5 saatte cevaplamaları istendi.

Kur'an Meali Bilgi Yarışması düzenleme heyetinde bulunan yazar Şaban Piriş, yarışmaya olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, önümüzdeki yıldan itibaren bu yarışmayı Türkiye sathına yaymak istediklerini ifade etti.   

Etiketler : #İkinci   #Kur'an   #Meali   #Yarışması   #yapıldı   
YORUMLAR
  • mustafa çavdar   22-04-2008 13:11

    Kayseri'de Gönüllü Kültür Teşekkülleri'nin organizesiyle düzenlenen Kur'an Meali Bilgi Yarışması için pazar günü istanbul ve kocaelinden 5 arkadaş gittik bu işi tertipleyenlere moral ve destek verip evet RABBİMİZİN kitabı KURANI KERİM bizim rehberimiz hayatımızı buna göre yönlendireceğiz diyen yarişmaya katılan o genç arkadaşları ve bu organizeyi tertipleyen başta şaban piriş hoca olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum bu meal bilgi yarışmalarının bütün islam alemine yayılmasını arzu ediyorum çünkü KURANI KERİMİ anlamaya çooook çok ihtiyacımız var RABBİMİZİN bizi muhatap olarak kitap ve peygamber göstermesine bizimde RABBİMİZE okudum rabbim anladım kulluğumu senin kitabın KURANI KERİME göre yaşamaya çaba sarfettim diyebilelim ALLAHA emanet olalım

  • suleyman dilmen   21-04-2008 07:31

    s.a bu tur sinavlarin cesitlenip artmasi, duyurulmasi ve yayilmasi duasiyla katkisi olanlardan Allah razi, olsun

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN