İdrak yolları enfeksiyonu

‘İdrak yollarını’ açık, stabil/steril tutmak, korumak/vikaye/ittika için de; en az ‘idrar yollarını’ sağlıklı tutmak için gösterdiğimiz hassasiyetlerden daha güzelini, fazlasını, titizini göstermek zorundayız.

01-02-2018


‘İdrak yollarını’ açık, stabil/steril tutmak, korumak/vikaye/ittika için de; en az ‘idrar yollarını’ sağlıklı tutmak için gösterdiğimiz hassasiyetlerden daha güzelini, fazlasını, titizini göstermek zorundayız. Egzersizini, dostlarla murakabe ve istişareye, bir ve beraber olmaya; beslenmesini, sahih kaynak(larımız)la doğru irtibat ve sahih bilgilenmeye, kitabî, afakî, enfüsî tüm ayetleri doğru okumaya; aşılanmayı, bu sahih bilgilerin salih amele dönüşmesi ve enfeksiyonlu, mikrobik ve parazitli ortamlardan uzak durmaya benzetebiliriz.
 
Hani İsrailoğullarının hastalığı, marazlı hali, aymazlığı var ya, o örnekle söylersek; ‘zihnî/zihniyet köleliği’ konunun en uç boyutudur. Artık sözün tükendiği, yolun bittiği hal! Tuzun koktuğu an! İsrailoğullarının bedeni kölelikleri yetmezmiş gibi zihinsel olarak, mantalite olarak köleliklerini düşününüz! 
 

Etiketler : #İdrak   #yolları   #enfeksiyonu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN