Rasulullah'a hakaret eden şüpheli gözaltına alındı

Paylaştığı karikatürle Rasulullah (a.s.)'a hakaret eden şüphelinin yakalandığı duyuruldu.

15-07-2020


Sapkınların ve ahlaksız İslam düşmanlarının yuvası Türkiye LGBTİ Birliği adlı yapı, İslam dinine ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (SAV) sosyal medyadan hakaretler etti. 
 

İstanbul Sözleşmesi ile haklar verilen sapkınlar artık daha cesaretli bir şekilde İslam’a hakaret etmeye başladı. İfitiralarla Rasulullah’a saldıran sapkın güruh her sene yürüyüşlerde Kur’an-ı Kerim’in ayetleri ile alenen dalga geçmeleri ve hakaret etmeleri cezasız bırakılmıştı.

Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda ismi geçen yapı, İslam dininin pedofiliyi savunduğunu iftirasını atarak, İslam peygamberi Hz. Muhammed'i (SAV) de bu iftirayla suçlayarak hakaretlerde bulundu.
 
ZANLI YAKALANDI
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla zanlının yakalandığını duyurdu. Soylu’nun paylaşımında “Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı...“ ifadeleri kullanıldı.
 
 
 
Emniyet ekipleri, İslam dinine ve Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatür paylaşımında bulunan M.C.S. adlı şüpheliyi Fatih’teki evinde gözaltına aldığı öğrenildi. Zanlının polisteki sorgusuna başlandığı belirtildi.
 
Valilikten açıklama: İstanbul Valiliği de gece saatlerinde yaptığı duyuruda hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan zanlının gözaltına alındığı bilgisini paylaştı. Valilikten yapılan açıklama şöyle: “Twitter hesabından Peygamber efendimize hakaret içerikli paylaşım yapan şüphelinin tespitine yönelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, hesabın domain sahibi olduğu tespit edilen şüpheli şahıs (M.C.S), İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alınmıştır. Başsavcılık talimatları kapsamında, şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda (1) adet cep telefonu ve (1) adet bilgisayara el konulmuştur. Konuyla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam etmektedir.“
 
"Türkiye LGBTİ Birliği (@lgbtiorg) adlı twitter kullanıcısı, twitter adlı internet sitesinden yaptığı 13 Temmuz 2020 tarihli "İslam = #Pedofili" mesajı ve bu mesajın altında paylaştığı İslam dininin peygamberi Hz. Muhammed'e ilişkin çok çirkin bir karikatür ile tahammül edilmesi imkânsız hakaret ve ithamları içerir sözleri birden fazla kişiye ulaşarak, toplumun muayyen bir kesiminin aşağılanmasına, toplum önünde küçük düşürülmesine ve yıpratılmasına sebep olmuştur.."
 
RASULULLAH’A HAKARETE KİM DUR DİYECEK!
 

İslam dininin eşcinselliği yasaklaması ve buna karşı Müslümanlardaki bilinç, İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığın önündeki en büyük engel. Bunun kinini Peygambere hakaret ederek gösteren azgınlar gün geçtikçe saldırının dozunu artırıyor. İstanbul Sözleşmesi ve sapkınlığı topluma yavaş yavaş kabul ettirme yolunda özel şirketler ve resmi kurumlar çok sinsi çalışmalar yürütüyor.

Türkiye LGBTİ Birliği tüzel kişiliğe sahip bir kurum veya dernek değil. Ancak oluşum, 2012 yılından bu yana ILGA Uluslararası LGBTİ Federasyonu’na ve 2015’ten bu yana Denge ve Denetleme Ağı’na üye.

Hükümetin tanıdığı haklar sayesinde bu azgınlar çirkin çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Etiketler : #Rasulullah'a   #hakaret   #eden   #şüpheli   #gözaltına   #alındı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN