Hiç ölünün doğum günü kutlanır mı!

İşgalci İsrail'le ilgili olarak, “Bölge halkları, bu cani rejimden nefret ediyor" ifadesini kullanan Ahmedinejad, "Bugünlerde siyonist rejim (İsrail) için doğum günü kutlaması yapıyorlar. Bu ölmüş birisi için doğum günü kutlamaya benziyor. Hiç ölünün doğum günü kutlanır mı?" dedi.

15-05-2008


İran'ın kuzeyindeki Gülistan eyaletinin başkenti Gorgan'da halka hitap eden Ahmedinejad, Filistin meselesine ve İsrail'in kuruluşunun 60. yıldönümü için yapılan kutlama törenlerine de değindi. “Bölge halkları, bu cani rejimden nefret ediyor" ifadesini kullanan Ahmedinejad, "Bölge halklarının eline küçük bir fırsat geçse, bu sahte rejimin kökünü kazıyacaklar" dedi.
 
 İSRAİL’E DESTEK VERENLER CANİLER LİSTESİNDE YER ALACAK

İsrail'e destek vermeye devam edenlerin adlarının da tarihteki caniler listesinde yer alacağını söyleyen Ahmedinejad, "Bugünlerde siyonist rejim (İsrail) için doğum günü kutlaması yapıyorlar. Bu ölmüş birisi için doğum günü kutlamaya benziyor. Hiç ölünün doğum günü kutlanır mı? Bu kutlamanın hiçbir anlamı yok. Bu, sadece o töreni yapanların haysiyetini yok eder. Onlar, bu kutlamalarla ölmek üzere olan siyonist rejime can vermek istiyor" şeklinde konuştu.

Ahmedinejad, geçen hafta da İsrail'e, "kokmuş ceset" ve "ölü fare" demişti. (Vakit)
 

Etiketler : #Hiç   #ölünün   #doğum   #günü   #kutlanır   #mı!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN