HDP pişkinliği: Çözüm sürecini Gülen baltalıyor

Sanki çözüm sürecini asıl baltalayanlar, halkın malını yakıp yıkıp yağmalayanlar, kurban eti dağıtan gençleri hunharca katledenler kendileri değilmiş gibi utanmadan bir de konuşuyorlar.

14-10-2014


PKK/HDP'li Hatip Dicle, A Haber kanalında güya "çok önemli" bir açıklamada bulunmuş. "Bana Fethullah Gülen'in çözüm sürecini baltalamak için yaptığı ses kaydı dinletildi" demiş.

Sanki çözüm sürecini asıl baltalayanlar, halkın malını yakıp yıkıp yağmalayanlar, kurban eti dağıtan gençleri hunharca katledenler kendileri değilmiş gibi utanmadan bir de konuşuyorlar. Hükümetin kontrolündeki medya da, bu "barış münafıkları"nı konuk edip konuşturuyor.

(İslam ve Hayat)

Etiketler : #HDP   #pişkinliği:   #Çözüm   #sürecini   #Gülen   #baltalıyor   
YORUMLAR
  • El. Hüseyni   14-10-2014 17:46

    3.PKK işıd bahanesiyle müslümanlara vahşice katl etmesi,işyerlerini yağmalaması,sakalları ve örtülülere saldırması tesadüfi değil,daha evel tertiplenmiş,başta çete başı sulho ve öcalan bu talimatı vermiş ve daişlar,çeteler,ABD nın emir kulları bu talimatı yerine getirilmiş,ne olduysa daiş sulho ABD dünüşünde bu olayların gerçekleşmesiABD nın bu dahli olduğu şüphesi göçlendirmektedir,PKK daişları müslümanlara karşı kin,nefret ve düşmanlıkları asla dinmemiş gittikçe dozajını yükselmeye çalışmaktadır,tekraren süyliyorum özelde müslüman kesimi,genelde kendilerine muhaliflerin tümünü tasfiye etmek kürdistan bülgesini kendi hakimiyeti altına almaktır,yani bölgede müslümanlara hayat hakkı tanımamaktadır.selam ve dua ile.

  • El. Hüseyni   14-10-2014 16:51

    İki Ay evel DB gitmiştim PKK li olan birkaç akrabalarımla. çüzüm süreci konusunu konuşmuştuk,onların ifadesine güre PKK eiçinde sızıp çöreklenmiş bircok fettın adamı adamı olduğunu,gölenin adamlarından eyüp isminden bir şahıs PKK nın yakalayıp dağa götürdüklerini ve şahısın koltuk derisi altından bir çip bulmuşlar,o çipte 150 civari isim tespit ettiklerini dolayisiyle barışı sekteye uğratmak için her yünteme başvurdukları ifade ediyorlardı.

  • El. Hüseyni   14-10-2014 16:36

    1.Hatip diclenın bu wandallıklar konusunda din karşıtlı yapıyı suçlaması doğruluk payı yok değil,fakat bu PKK ve HDP yi temize çıkarmaz.PKK ve uzantılarını anlamak için geçmişi irdelemekle anlaşılır,yani 1984 tarihinde öcalanın kürd muhaliflere,islami kesime ve devlete karşı başlattığı savaşı sağlıklı bir şekilde anlamak mümkündür,malumunuz PKK SEROK öcalanın kendi verdiği bir emirle bu sofileri yani müslümanları ortadan kaldırın emrinden sonra müslümanlar vahşice ya öldürülmüş ya yaralanmış veya yerleşim bölgelerini terk etmişler,zaten o dünemde de amaçları kendilerine muhalif kürd milliyetçileri ve müslümanları o bülgeden çıkartarak kontrolunu sağlamaktır.şimdiki amaçları aynı

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN