HDP'li alçaklardan Rasulullah'a ağır hakaret

Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi 'çocuk gelinlere' dikkat çekmek için, Hz Muhammed'in alay konusu yapıldığı bir karikatürü billboard olarak astı.

16-10-2015


Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta Diyarbakır'ın sokaklarında "Çocuk gelin yoktur, tecavüzcü erkek vardır" başlığıyla asılan ve küçük yaşta evliliği protesto eden bilbordlardaki skandal karikatür tepki topladı. Afiş, Hz. Muhammed'in Hz. Aişe ile evliliğini alay konusu yapan bir karikatürün kullanılması ile oluşturulmuştu.

"Tepkiler üzerine kaldırıldı"

Afişi Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde asan HDP'li Belediyeye vatandaşlardan tepki yağdı. Skandal karikatürün yer aldığı bilbordun, halkın tepkisi üzerine kaldırıldığı öne sürüldü.

Charlie Hebdo'dan sonra Diyarbakır'da "Peygambere Saygı" mitingi düzenlenmişti

Sosyal medyada çok konuşulan karikatürün, Fransa'daki Charlie Hebdo saldırısının ardından Peygambere Saygı mitinglerinin en büyüğünü düzenleyen Diyarbakır'da asılmış olması da dikkat çekti.

Söz konusu billboard:

Billboard'da kullanılan karikatür görsel olarak aratıldığında aslının Hz peygambere hareket içerikli olduğu anlaşılıyor:

İncanews

Etiketler : #HDP'li   #alçaklardan   #Rasulullah'a   #ağır   #hakaret   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN