Hayatımız Allah´ın belirlediği çerçevede olmalı ki O´na kulluk gerçekleşebilsin (VİDEO-HABER)

İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV, bir Eğitim Konferansını daha online olarak youtube sayfasından gerçekleştirdi.

29-12-2020


EMECEN: Hayatımızın tamamı Allah'ın belirlediği çerçevede olmalıdırki O'na kulluk gerçekleşebilsin.
 
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV, bir Eğitim Konferansını daha online olarak youtube sayfasından gerçekleştirdi.
 
Online Eğitim Konferansının bu seferki konuğu "Dini Allah'a Has Kılarak Yalnızca O'na Kulluk Etmek" başlıklı sunumu ile Osman EMECEN idi.
 
Konferansta şu konuların  altı çizildi: 
- Hayatımızın tamamı Allah'ın belirlediği çerçevede olmalıdır ki, En'am Suresi 162. âyette ifade edilen hedefler olan; namazımız, ibadetlerimiz, hayatımız ve ölümümüzün sahibimiz olan Allah için olması gerçekleşebilsin.
- Bütün yaptığımız işlerde besmeledeki şuuru gözetmeliyiz.
- Din, bir yaşam şeklidir. Allah'ın belirlediği yaşam şeklinin adı İslâm'dır. Onun dışındakiler ise batıl yaşam şekilleri yani, batıl dinlerdir.
- İslâm dininin olmazsa olmazı; Allah'tan başka bütün ilahlık taslayanları ve tâğutları reddederek Allah'ın dinine girmektir.
- İnsan, kendisini muhatap alan yegâne Rabbi olan Allah'a kulluk etmediğinde, hayatı boyunca birçok sahte rabbe ve ilaha kulluk etmek zorunda kalacaktır.
 
Konferansın videosu aşağıda istifadenize sunulmuştur...
 

 
 
 

Etiketler : #Hayatımız   #Allah´ın   #belirlediği   #çerçevede   #olmalı   #ki   #O´na   #kulluk   #gerçekleşebilsin   #(VİDEOHABER)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN