Halk çocuk istismarcıları için idam istiyor

Son zamanlarda sıkça konuşulan çocuk istismarcılığına yönelik halk idam istiyor, imza kampanyaları düzenliyor.

23-10-2016


Müge Anlı’nın programında ortaya çıkarılan bir cinayet sonrasında Türkiye’de çocuk istismarcılığı konusu yeniden konuşulmaya başlandı. Manisa'da komşusunun 3,5 yaşındaki Irmak isimli kız çocuğuna istismarda bulunup öldüren Himmet Aktürk, canlı yayında cinayeti itiraf ederken, özellikle sosyal medyada halk, çocuk istismarcılarının idam edilmesi yönündeki isteğini yüksek sesle dile getirdi.
 
Büyük bir sapkınlık örneği olan ve son zamanlarda ülkemizde sıkça görülmeye başlanan çocuk istismarcılığına karşı idam sesleri gitgide yükseliyor. Çocuk istismarcılarına yönelik hiçbir cezanın adaleti sağlayamayacağını ve emsal olayları önleyemeyeceğini düşünen vatandaşlar, istismarcılara yönelik idam cezası verilmesini istiyor, bununla ilgili imza kampanyaları düzenleniyor.
 
Çocuk istismarcılarına yönelik idam cezası verilmesini isteyen Türk halkının sesi ne yazık ki gerekli mercilere ulaşmıyor. Buna rağmen çocuk istismarcılarına yönelik gerekli cezanın verilmesini isteyen duyarlı vatandaşlar imza kampanyaları düzenliyor.
 
"Çocuklarımıza ellerini uzatan sapık, hasta ruhlu kişiler için idam cezası istiyoruz. Minicik bedenlerinin bu sapıklar yüzünden nasıl acılar çekebileceğini bi’ hayal edin! Ya da kendi evladınızı bu acı olayın içinde düşünün... Düşünmek bile istemediniz, canınız yandı degil mi? Başka yavruların, anne babaların canı yanmasın. N’olur bi’ imza da siz atın, sesimizi duyuralım." ifadelerinin kullanıldığı imza kampanyalarına büyük bir destek veriliyor.
 
Çocuk istismarcılarının hak ettiği cezayı bulmasını isteyenler, çok sayıda imzanın toplandığı kampanyalar aracılığıyla seslerini gerekli mercilere ulaştırabilmeyi hedefliyor.
 

Pedofili değil çocuk istismarcılığı

Öte yandan konuya duyarlı olan vatandaşlar, bir sapınlık örneği olan çocuk istismarcılığına pedofili denmesine de tepki gösteriyor. Malum sapkınlığa pedofili denerek sağlıksal bir kılıf uydurulmasına özellikle sosyal medya aracılığıyla tepki gösteriliyor.

Etiketler : #Halk   #çocuk   #istismarcıları   #için   #idam   #istiyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN