Google'den anma adı altında tesettüre ağır saldırı

Son olarak hakkında Amerikan emperyalizminin istihbarat kurumlarıyla yakın ilişki içerisinde olduğuna dair haberler çıkan arama motoru Google, anasayfasında tesettüre yönelik ağır saldırı içeren bir animasyona yer verdi.

11-05-2011


İslam ve Hayat

Son olarak hakkında Amerikan emperyalizminin istihbarat kurumlarıyla yakın ilişki içerisinde olduğuna dair haberler çıkan arama motoru Google, anasayfasında tesettüre yönelik ağır saldırı içeren bir animasyona yer verdi.

Bugünlerde Google'a girenler, anasayfada bir animasyonla karşılaşıyorlar. ABD'li dansçı Martha Graham'ın ölüm yıldönümü için tasarlandığı ifade edilen animasyon tesettürü yönelik hakaret içeriyor. 

Kadınların sözde özgürleşmesini konu edinen animasyonda, ilk olarak İslami tesettürle resmedilen bir kadın görünüyor ve ardından bu kadının tesettürden kurtulmak için yoğun bir çaba sarfettiği görülüyor. Ardından da tesettürden kurtulmuş olarak resmedilen kadınların açık saçık şekilde dans ederek çeşitli figürler oluşturdukları resmediliyor.

Etiketler : #Google'den   #anma   #adı   #altında   #tesettüre   #ağır   #saldırı   
YORUMLAR
  • ali inanç   18-05-2011 17:01

    açıkcası benım aklıma ılk gordugumde tesetturlu bır kadından cok rahıbeye benzetmıstım kendı dınlerıyle alaymı adıyorlar dıyede dusunmustum adamlar o kadar ince hesaplar pesındekı tabırı caizse gozumuzu dort açmalıyız nerelerden neler cıkartıyorlar işimiz cok zor rabbım kolaylık versın hepımıze...

  • vahit aslan   13-05-2011 13:17

    kadını yüzyıllardır meta olarak adleden ideolajileri biz yakından biliyoruz..

  • şemsi   11-05-2011 21:23

    google ve onun kurucusu kimse onlar üsrüne alınsınlar ve onlar gibi düşünen her kim varsa siz kadınlar üzerinden rantınızı kadınların özgürlüğü adı altında pazarlayan beyaz kadın tacirleri evt siz baş eğitmen olan kadını anne vasfından yalıtıp bir meta bir madde satın alınıp satılan bir şey ölçüsüne indirgeyen zevat sizin içinizdeki o doymaz nefsinize tükürüyor ve sizleri ALLAHTAN gelecek bir bela ile müjdeliyorum tez zamanda o bela sizi bulup ta cehennemin dibine atsın ki benim yüreğimdeki size olan öfkem biraz olsun bir nefes alsın yakında islam galib gelecek ve sizleri cerhenneme posta edecek inşallah.......

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN