Genç Birikim Mart sayısı çıktı

Genç Birikim Dergisinin Mart sayısı çıktı. Dergide bu ayda birbirinden ilginç ve olayları derinlemesine tahlil eden yazılar kaleme alınmış.

11-03-2013


Genç Birikim Dergisinin Mart sayısı çıktı. Dergide bu ayda birbirinden ilginç ve olayları derinlemesine tahlil eden yazılar kaleme alınmış.

Derginin Genel Yayın Yönetmeni Araştırmacı-Yazar Ali KAÇAR, son günlerde gündemde olan ve Genelkurmay Başkanlığına masumiyeti hakkında açıklama yapılan Özel Kuvvetler Komutanlığı hakkında yazısını Özel Kuvvetler Komutanlığı Masum Bir Kurum mu? başlığıyla kaleme almış. Süleyman ARSLANTAŞ, Hatada Israr başlıklı yazısında ufuk açıcı fikirler sunmuş okuyucuya. Erdal BAYRAKTAR, Bilad-ı Şam Harab Olurken! başlıklı yazısında, ümmetin gelinen süreçte nasıl bir tavır takınması konusunda sorgulamalarda bulunmuş.

Celal SANCAR’ın çevirerek aktardığı “Unutulan ABD Terörizmi: Amiriye Bombardımanı”, Şeyho DUMAN’ın tercüme ettiği “İsrail Zindanlarında Mahkum Baba Saır HALAILE’nin İki Yaşındaki Kızına Yazdığı Mektup”, Dergimiz tarafından Suriye’li Komutan Ebu Halid’le yapılan Röportaj, Ahmed TAYYAR’ın derlediği “Geçen Ayın (Şubat 2013) İslam Dünyası Gündemi”, Muhammed İMAMOĞLU’nun “Rukye Tedavisi ve Muska Takmak Üzerine Notlar”, yine Dergimizin gerçekleştirdiği ve “İslam ve Beşeri Düzenler” konulu Beşir Eryarsoy’un konferansı, Cefai DEMİREL’in “Gençliğimiz Geleceğimiz”, Bekir ÇELEBİ’nin “Hayallere Bile İhtiyaç Duymazken”, Bekir TOK’un “Buzağı ve Demokrasi”, Mustafa DAĞLIOĞLU’nun “İslam’da Zamanın Kıymeti”, Sümeyye ARSLAN’ın “Mus’ab Bin Umeyr (R.A.)”, Yunus BAŞBOĞA’nın “Dini Çarpıtan Belam’lar”, Nuray BİLGİLİ’nin “Allah Bilir De Siz Bilmezsiniz!” ve Ömer Ali TORTUM’un “Medeniyet” başlıklı yazıları okunmaya değer diğer yazılar olarak Dergi’de yerini almış.

 İletişim:

İlkiz Sok. No: 22 Sıhhiye/Ankara

Tel: 229 67 18-19

www.gencbirikim.net

Etiketler : #Genç   #Birikim   #Mart   #sayısı   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN