Genç Birikim, Gazze'ye ve başörtüsüne yönelik saldırıları konu ediniyor

Genç Birikim, son sayısında, anayasa değişiklikleri, başörtüsüne yönelik baskılar, nasıl bittiği bir türlü anlaşılamayan sınırötesi operasyon, Siyonist terör devleti İsrail’in Gazze’yi yok etme planları gibi yurt ve dünya gündemindeki konuları mercek altına alıyor.

10-03-2008


Örnek bir Kur’an neslinin yetişmesi cehdine omuz vermeyi kendine amaç edinmiş olan Genç Birikim Dergisinin 106. sayısı çıktı.

Evrensel ve tevhidi bir bakış açısıyla dünyanın neresinde olursa olsun Müslümanları ilgilendiren konuların üzerine cesaretle giden, zalimden geleceklere aldırmadan her daim Hakkı haykırmayı kendine şiar edinmiş olan dergi,  
 
Anayasa değişiklikleri, başörtüsüne yönelik baskılar, nasıl bittiği bir türlü anlaşılamayan sınırötesi operasyon, Siyonist terör devleti İsrail’in Gazze’yi yok etme planları gibi yurt ve dünya gündemindeki konuları mercek altına alıyor. Ali Kaçar başyazıda başörtüsüne özgürlük arayışları çerçevesinde Cumhuriyetin kuruluşundan bu güne anayasal düzenlemeler irdelemiş.
 Süleyman Arslantaş, halen devam etmekte olan Gazze soykırımını, 1979 İran Devrimi’nden bu yana Ortadoğu’da yaşananlar ve Büyük Şeytan ve yandaşları ile tevhid erleri arasındaki mücadele çerçevesinde ele alıyor.  Celal Sancar, İslâm karşıtı laikçileri ve şeriat kavramını incelemiş. Şahin Özdaş, mahalle baskısı ihtimali endişesi taşıyan ve çözümü başörtüsünü yasaklamakta bulan zihniyete tokat gibi bir cevap veriyor. Mahmut Celal Özmen ‘Laikliği Canlandırma Görevi Erdoğan’ın diyor.
Bilgi için: 0 312 229 67 18
 

Etiketler : #Genç   #Birikim   #   #Gazze'ye   #ve   #başörtüsüne   #yönelik   #saldırıları   #konu   #ediniyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN