Gazze’de şekilleri bozuk bebekler doğmaya başladı

Siyonistlerin kimyasal silahlar kulanmaları etkilerini göstermeye başladı. Filistin Sağlık Bakanlığı yetkilileri geçen Ağustos ve Eylül aylarında bazı kadınların şekilleri bozuk bebekler dünyaya getirdiklerini bildirdi.

26-09-2009


Filistin Sağlık Bakanlığı yetkilileri geçen Ağustos ve Eylül aylarında bazı kadınların şekilleri bozuk bebekler dünyaya getirdiklerini bildirdi.

Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Olağanüstü Haller ve İlk Yardım Müdürü Dr. Muaviye Hasaneyn konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bebeklerdeki bu şekil bozukluğu Siyonistlerin Gazze’de beyaz fosfor ve zehirli silahlar gibi yasaklanmış silahlar kullanmasından dolayıdır.  İşgal güçleri bu silahları özellikle el-Miğraka, Nusayrat’ın batısı, Zeytun mahallesinin doğu bölgesi, Gazze’nin kuzeyindeki Azbe, Abdu Rabbih, Atatira ve es-Selatin bölgelerinde kullanmıştı”.

Dr. Hasaneyn açıklamasına şöyle devam etti: “Gazze’deki barbar savaşın sona ermesinin ardından savaş esnasında ve savaştan sonra hamile kalan kadınlardan bazılarının düyaya getirdikleri bebeklerde şekil bozukluğu tespit edildi. Şimdiye kadar kayıtlara 5 kişi geçti. Bebeklerden alınan numunelerin uzman kişiler tarafından incelenmesi sonucu bu bebeklerin Gazze’ye atılan kimyasal ve zehirli silahların etkisiyle bu hale geldikleri sonucuna varıldı”.

Dr. Muaviye Hasaneyn, “Gazze halkına karşı kullanılan bu yasak silahlar nedeniyle kanser başta olmak üzere çok ciddi hastalıkların baş göstermesi uzak bir ihtimal değildir” dedi.

(Filistin Haber)

Etiketler : #Gazze’de   #şekilleri   #bozuk   #bebekler   #doğmaya   #başladı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN