Gazze günlerdir ateş altında: Katledilenlerin sayısı 25'e çıktı

Siyonist işgal ordusu dört gündür Gazze'de küçük büyük demeden hareket eden herkesi hedef alıyor.

12-03-2012


Gazze'deki bir öğrencinin hayatını kaybetmesiyle Siyonist işgal güçlerinin 9 Mart Cuma gününden bu yana Gazze Şeridi'ni hedef alan vahşi saldırılarında şehit olanların sayısı 21'e yükseldi. Yaralı sayısının ise 76'yı geçtiği bildirildi.

İşgal uçaklarının düzenlediği hava saldırısında okullarına gitmekte olan altı öğrencinin de yaralandığı ve öğrencilerden ikisinin yarasının ağır olduğu ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Siyonist işgal uçakları Gazze kentinin kuzeybatısındaki Es-Sudaniyye bölgesinde El-Haznedar benzin istasyonu yakınlarında bir grup öğrenciyi hedef aldı. Saldırıda bir öğrenci hayatını kaybederken diğer öğrenciler de yaralandı.

Gazze'deki İlkyardım ve Acil Durumlar Yüksek Komitesi sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye, şehit öğrencinin 15 yaşındaki Nayif Şaban Garmut olduğunu, diğer öğrencilerden Tamir Azzam ve iki öğrencinin daha durumunun ağır olduğunu söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, Siyonist işgal güçlerinin bu sabah (12 Mart Pazartesi) Gazze Şeridi'ne düzenlediği sekiz hava saldırısında bir kişinin daha şehit olduğunu, çoğu kadın ve çocuk 37 kişinin de yaralandığı bildirmişti.

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Gazze   #günlerdir   #ateş   #altında:   #Katledilenlerin   #sayısı   #25'e   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN