
Fransız uçakları ilkokulu bombaladı
Fransız savaş uçakları Musul'da bir ilkokulu bombaladı, saldırıda 28 çocuk hayatını kaybetti
28-11-2015

Fransa hava kuvvetleri Musul'un doğusunda bir ilkokula saldırdı ve 28 öğrenci hayatını kaybetti. Çarşamba günü meydana gelen saldırı ve sonuçları, bugün Irak genelkurmayı tarafından açıklandı.
Fransız Rafale savaş uçakları, Bağdat'ın 400 kilometre kuzeyinde Doğu Musul'da bir ilköğretim okulunu Çarşamba günü bombaladı. De Gaulle uçak gemisinden kalkan uçaklar, IŞİD'in kontrolündeki bölgeye bomba yağdırırken, bölgedeki bir ilkokul da isabet aldı. Saldırıda 28 öğrenci can verdi.
Irak Genelkurmayı'nın en üst düzey yetkililerinden tuğgeneral Thanon Sabawi, "Fransız uçak Çarşamba günü Fatima Zahra İlköğretim Okulu bombaladı, saldırıda 28 çocuğu öldürdü ve beş kişiyi yaraladı" ifadesini kullandı.
Dünya Bülteni
Bugün günlerden Ahmed Kalkan
SAPKIN GURU TRUMP VE MÜRİTLERİNİN BARIŞ (!) TİYATROSU
İktibas’ın yeni sayısı: Gazze’ye Haramiler Hükmedemez
Siyonistlerin filo baskınında 497 kişi gözaltında
1 DOĞRU 99 YANLIŞ, NETİCE DÜNYADA DA ÂHİRETTE DE ZİYAN
Antisiyonist haham: Siyonizm yüzünden bizden nefret ediliyor
SUÇ OLAN, İŞBİRLİKÇİLİĞİ GÜNDEMLEŞTİRMEK DEĞİL İŞBİRLİKÇİLİKTİR
Filistin'e Yürüyüş Platformu: İki Devletli Çözüm Söylemi, Çözüm Değil Siyonist İşgalin Meşrulaştırılmasıdır
Makaleler
Hava Durumu