Fox Tv bile dayanamadı!

Halkın din algısını bulandırmak ve sulandırmak üzere her Ramazanda ekran ekran dolaştırılan medya palyaçosu Zekeriya Beyaz, bu Ramazanda Fox Tv'de "Kutsal Yolculuk" adlı bir program yapıyordu.

17-09-2008


İslam ve Hayat

Halkın din algısını bulandırmak ve sulandırmak üzere her Ramazanda ekran ekran dolaştırılan medya palyaçosu Zekeriya Beyaz, bu Ramazanda Fox Tv'de "Kutsal Yolculuk" adlı bir program yapıyordu. Tavuktan kurban olacağı "fetva"sının sahibi olan ve geçen Ramazanda utanıp arlanmadan "cinsel ilişkiyle oruç açılıp açılamayacağı" gibi şeytanın bile aklına getirmeyeceği bir şarlatanlık ortaya atan Beyaz, bu yılki prgramında da saçmalamaya devam edince gelen tepkilere dayanamayan yeni kanalı Fox Tv tarafından kovuldu. 

Haber 7 sitesinde Osman Özsoy'un yazdığına göre, Zekeriya Beyaz'ın programında sarfettiği "Kuran'da örtünme diye bir şey yok. Türban sağlığa zararlıdır" sözleri Fox Tv'ye tepkilerin artmasına yol açtı ve bardağı taşıran son damla oldu. Fox Tv yönetimi de Beyaz'ı daha fazla taşıyamayacağına karar verip Ramazanın henüz yarısında kapı dışarı etti.

ABD'li neocon destekçisi bir Tv kanalı olan Fox Tv^'nin bile Zekeriya Beyaz'a tahammül edememesi ibret verici bulundu.

Etiketler : #Fox   #Tv   #bile   #dayanamadı!   
YORUMLAR
  • YAZIKLAR OLSUNNNNNN   12-10-2008 19:20

    YAZIKLAR OLSUN...O PROGRAMI YAPTIRANLARA.... aslında zekeriya beyazın ötesinde o programın yapılmasına destek verenlere yazıklar olsun..orada herkes gibi cebini doldurmaya bakan ve mübarek ramazan geldiğinde resmen alay eden ve dinle uzaktan yakından alakası olmayan magazinci denyonun hazırladığı program bu kadar olur..

  • muntehab   26-09-2008 21:54

    bembeyaz(!) bi adam dua edecem layık değil beddua edecem Allah zaten belasını vermiş en iyisi buna inananlara diyeyim: akıllı olun islam akıl dinidir aldanmayın

  • hakan cenk 68   18-09-2008 00:17

    cok iyi olmuş ya adamın dinden haberi yok put perest din hakkında yorum yapıyor onu ekrana cıkarıp konuşturan kanlları yuhluyorum tv programına cıkaran ve ona soru soran sunucuları yuhluyorum ve şiddetle kınıyorum ,artık zekeriya beyaz kilisesini kaybetmiş papaz gibi ortalarda dezsin dursun hahahahaha:)))))

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN