Filistin için ne yapabiliriz?

"Filistin için ne yapabilirim?" sitesi böyle bir dönemde safını belirlemek, Filistin'in tarafında olmak isteyenler için nelerin yapılabileceğine değinen bir girişim. Filistin ile ilgili haberler, analizler ve yorumlardan ziyade doğrudan "bir şeyler yapabilmeye" odaklı.

06-01-2009


Filistin yanıyor… İşgalci soykırım çetesi son yılların en büyük saldırılarından birini bugün Gazze şeridindeki Müslümanların üzerine gerçekleştiriyor. Yalnız bu işgal geçmiştekilerden farklı olarak sadece son derece modern silahlarla gerçekleştirilmiyor. Aynı zamanda işbirlikçiler, ölü sessizliğine bürünmüş komşular da bu kez belirgin biçimde soykırım çetesinin tarafında.

Ve bu haliyle Gazze'deki yıkım Hamas'ın değimiyle bir Furkan savaşına dönüşüyor. Safların netleşerek niyetlerin açığa çıktığı bir savaş…

İşte "Filistin için ne yapabilirim?" sitesi böyle bir dönemde safını belirlemek, Filistin'in tarafında olmak isteyenler için nelerin yapılabileceğine değinen bir girişim. Filistin ile ilgili haberler, analizler ve yorumlardan ziyade doğrudan "bir şeyler yapabilmeye" odaklı…

Sitede özellikle şu başlıklar öne çıkıyor:

Filistin İçin Ne Yapabilirim? http://filistinicin.neyapabilirim.net/filistinicin/

Boykota Katıl http://filistinicin.neyapabilirim.net/filistin-icin-boykota-katil-katliamin-ortagi-olma/

Boykot Nedir? Neden Önemli - http://filistinicin.neyapabilirim.net/boykot-bilincine-sahip-olmak/

Site, şimdilik sınırlı bir içeriğe sahip olsa da özellikle yakın gelecekte yayına girmesi düşünülen Filistin ile ilgili baskıya ya da çıkışa hazır pankart, broşür, ilan, el ilanı örnekleri ile boykotun ve küresel intifada duyarlılığın yaygınlaşmasına hizmet edecek diğer içeriklerin yayınlanacağı "Filistin dokümanları" bölümü ile ziyaretçilerine daha kapsamlı bilgiler verebilecek gibi görünüyor.

Etiketler : #Filistin   #için   #ne   #yapabiliriz?   
YORUMLAR
  • salih   07-01-2009 00:02

    hoş hazırlanmış bir site. özellikle filistin için ne yapabilirsin konusu okunmalı!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN