Ferhan Şensoy yarın Müslüman olacak!

Laik düzenin "din kurumu" Diyanet'le temsil edilen "resmi din" organizasyonunun, sürekli olarak gösterimde olan "ölüler dini mizanseni" üzerine kısa bir değini...

01-09-2021


Tiyatrocu Ferhan Şensoy dün ölmüştü malum. Cenazesi yarın kaldırılacakmış.
 
Yaşarken dinin, imanın semtine dahi uğramayanların çoğu gibi, o da Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecekmiş.
 
Buraya kadar her şey rutin. Lakin bir rutin daha yaşanacaktır, cenaze töreninde: 
 
Bütün hayatı, beyanları, oynadığı oyunlar Müslüman olmadığına tanıklık eden ve zaten kendisi de Müslüman olma iddiasında bulunmamış, bilakis zaman zaman İslami değerlerle alay ettiği bilinen bu kişi, "cenaze imamı" tarafından cenaze töreni sırasında bir güzel Müslüman yapılacaktır!
 
Bu kadarla da kalmayacak, ölen kişinin nevzuhur Müslümanlığını (!), "Yaşarken iyi bir Müslüman olduğuna şahitlik eder misiniz?" diye sorarak, oradaki herkese de onaylatacaktır.
 
"Cenaze imamları"nın insanları Müslüman yapma gayretkeliğine gıpta etmemek elde değil!
 
Tek sorun, insanlar yaşarken değil, öldükten sonra bunu yapmaları 🙂
 
E tabi bütün suçu gariban "cenaze imamları"na da yüklememek lazım. Tarihsel süreçte, hayat nizamı İslam bir ölüler dinine, onun kaynağı hayat kitabı Kur'an ölüler kitabına dönüştürüldüğü için, 
 
Onlar da insanları yaşarken değil, öldükten sonra Müslüman yaparak (!) kurtarmaya çalışıyorlar!
 
(Şükrü Hüseyinoğlu / İslam ve Hayat)

Etiketler : #Ferhan   #Şensoy   #yarın   #Müslüman   #olacak!   
YORUMLAR
  • Ş. Hüseyinoğlu   06-09-2021 09:27

    Katkınız için Allah razı olsun abi. İnsanlar Allah'ın dinine uymak yerine, dini kendilerine uydurmaya kalkışınca bu gibi durumlar kaçınılmaz oluyor. Elhamdulillah ki hesap günü var. Siz de Allah'a emanet olun abi.

  • Ferhat Karasari   04-09-2021 02:16

    Tesekkür ederim Sükrü bey kardesim.. Malesef gercekten bu omurgasizlarin camiye getirilipde müslüman (!) edilmelerinin bas müsebbibi DIB ve bu görevi yapan hocalardir.. Dib bu konuda fetva verse ya . Ne diyordu bir dinsiz.. Türk vatandasi Isvicre medeni kanununa göre evlenen, Italyan ceza kanununa göre yargilanan , Alman ticaret yasasina göre ticaret yapan, Fransa hukuku (Demokrasi--laiklik vs) ile yönetilen ve Islam hukuku (Seriat)ile gömülen kisidir" tarifin sahibini sevmesemde yerinde konusmustur...Ne yönetim utaniyor bu durumdan nede DIB.. yaziklar olsun..O ölmüs kisi ve benzerlerinin cenazesini kilanida kildiranida kiniyorum .ve o ölmüs geberiklere ve benzerleri olan islam dusmanlarinada veyl olsun diyorum...AEO degerli kardesim..

  • Ali C.   02-09-2021 08:40

    İyi hoş güzel.Netice itibariyle cenaze namazı bir rahmet dileme eylemidir. Yarın bu insanlar bu ritüelden imtina ettiklerinde ve arkalarından birilerini de bu işe sürüklediklerinde biz daha mı iyi olacağız!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN