Fatih'te Metin Yüksel fotoğraf sergisi

Şehidimizi yeni nesillere tanıtmak amacıyla, Fatih Fevzipaşa Caddesi Malta merdivenleri bitişiğinde bir fotoğraf sergisi açıldı.

20-02-2011


Şehid Metin Yüksel şehadetinin 32. senesinde anılıyor.
 
23 Şubat 1979 yılında bir Cuma günü Fatih Camii avlusunda ırkçı zalimler tarafından vurularak şehid edilen Metin Yüksel, dava arkadaşları ve tevhidi çizgisini sürdüren Müslümanlar tarafından bu hafta bir dizi etkinlikle anılıyor.
 
Şehidimizi yeni nesillere tanıtmak amacıyla, Fatih Fevzipaşa Caddesi Malta merdivenleri bitişiğinde bir fotoğraf sergisi açıldı.

19 - 22 Şubat tarihleri arasında açık olacak sergiye yoğun ilgi bekleniyor. Ayrıca şehidimizin, şehadete kavuştuğu Fatih Camii avlusunda 23 Şubat günü öğle namazı sonrası bir anma programı düzenlenecek. Birçok kuruluşun ortak katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikler, Fatih Akıncıları'nın 23 Şubat günü saat 20.00'de Feshane'de gerçekleştireceği "Şehidler Gecesi"yle sona erecek.
 
(Haber: Atilla Aksu / İslam ve Hayat)

Etiketler : #Fatih'te   #Metin   #Yüksel   #fotoğraf   #sergisi   
YORUMLAR
  • muhammed   20-02-2011 17:28

    Bulur mu Metin Yüksel’ce bir şehadet beni de Metin Yüksel’ce bir cihad sırasında Ölü demeyin onlara sakın ”Rab” katında diridirler oysa Kanlarıyla yazdılar bak Ölmedik ölmeyeceğiz

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN