Fatih Camii'nde PKK katliamları protesto edildi

HDP/PKK yandaşlarının Müslümanlara yönelik katliamları İstanbul`da protesto edildi. Cuma namazı sonrası Fatih Camiinde bir araya gelen İslami kurum ve kuruluşlar vahşi saldırılar sonucu katledilenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

12-10-2014


Cuma namazı sonrası Fatih Camiinde bir araya gelen Müslümanlar, PKK’lı vandallar tarafından katledilen kardeşleri için gıyabi cenaze namazı kıldı. Kılınan namaz sonrası Müslümanları hedef gösteren ve linç kampanyası başlatan HDP-PKK lanetlendi.

Eylemde Hüda Par’dan Erdal Elibüyük, Özgür-Der’den Hamza Türkmen, İmkander’den Murat Özer ve Köklü Değişim Dergisi’nden Mahmut Kar birer konuşma yaptı.

Müslümanlara yönelik toplu bir saldırı başlatıldığını ifade eden Köklü Değişim Yazarı Mahmut Kar, “Kurban Bayramından bu yana ülkeyi kaosa sürükleyen yağmalayan ve bunların arkasındaki şer güçleri kınıyoruz. Rabbimizden, kardeşlerimizin şehadetini kabul etmesini diliyorum. Amerika’nın son yıllarda bütün şer güçler ile kurduğu ittifak, maalesef Türkiye’deki işbirlikçileri sayesinde Türkiye’ye taşındı. İslamafobi sadece Avrupa’da değil Türkiye’de de başladı. Müslümanlara karşı topyekûn bir saldırı başlatıldı. Bizler Arap, Türk, Kürt de olsak Rabbimiz, Peygamberimiz ve inandığımız değerler birdir. PKK Kürt halkını temsil etmiyor edemez. Müslümanlar yekvücut olduğunda bugün PKK’ye sempati duyanlar, yarın Müslümanlara yönlerini dönecek ve PKK’yi lanetleyecektir.” ifadelerini kullandı.

Etiketler : #Fatih   #Camii'nde   #PKK   #katliamları   #protesto   #edildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN