Fail aynı şehirler farklı (HABER-VİDEO)

Rusya'nın Suriye'deki şehirleri katil Esed ile beraber bombalaması sonucu Suriye'nin birçok kenti harabeye döndü. Ukrayna'da da benzer bir hava saldırısı düzenleyen Rusya'nın cürümleri hız kesmeden devam ediyor.

05-03-2022


Ukrayna'nın Rusya tarafından işgal edilme çabası sürerken, bölgeden gelen görüntülerin Rusya'nın Suriye'de yaşattıklarına benzemesi dikkat çekiyor.

Dünyanın gözünü çevirdiği Rusya-Ukrayna savaşında 10'uncu güne girildi. Rus işgal ordusu havadan ve karadan kritik noktaları ele geçirmeye devam ederken Ukraynalılar ise Rus güçlere karşı direnişine devam ediyor. 

Rus işgali altındaki Ukrayna'dan gelen görüntüler kan donduruyor. Suriye'de şehirleri hava bombardımanları ile yok eden emperyalist Rusya şimdi de bir benzer bombalamayı Ukrayna'da gerçekleştiriyor.

Rusya'nın, Ukrayna'nın Kiev ve Harkiv kentlerini bombalamasının ardından ortaya çıkan görüntüler, Suriye'nin Halep kasabasının bombalanmış son haline benzerliği ile dikkat çekti.

Batı'nın iki yüzlü politikalarının yanı sıra işgalci Rusya'ya karşı yumuşak tavırları Suriye'yi harap etti. Ukrayna'da da benzer bir politika güden Rusya ve Batı'nın vurdumduymazlığı milyonlarca insanın hayatına mal oluyor. 

  • (Kaynak: H.Söz Haber)

Etiketler : #Fail   #aynı   #şehirler   #farklı   #(HABERVİDEO)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN