
Esed rejimi, 47 mazlumu daha katletti
Suriye’de Baas rejimi ölüm kusmaya devam ediyor. Beşşar Esed’e bağlı rejim güçlerinin saldırılarında dün aralarında kadın ve çocukların da olduğu 47 kişi daha katledildi.
10-02-2015

Suriye’de Esed rejimine bağlı güçler ve çetelerin hava destekli saldırıları neticesinde dün 47 kişi daha hayatını kaybetti.
Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC)’nin verdiği bilgilere göre rejim güçlerinin dünkü saldırılarında ölenlerin çoğu Şam kırsalındaki Duma’da düzenlenen varil bombalı saldırılarda can verdi. Sadece Duma’da birkaç gündür süren rejim saldırılarında son 4 gündür ölü sayısının 120’yi bulduğu bildiriliyor.
LCC’nin verilerine göre Esed güçlerinin dünkü saldırılarında Şam kırsalında 23, Dera’da 8, Halep’te 5, Deyruz-Zor’da 3, İdlib’de 3, Hama’da 3 ve Humus’ta 2 kişi hayatını kaybetti.
(Haksöz Haber)
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Küresel Sumud Filosu: Sivil, vicdani ve küresel bir yapılanma
RASULULLAH'IN DOĞUMU NE ZAMAN?
Gazze nüfusunun yüzde 10’u şehid ya da yaralı
Gazze'de insani yardıma ulaşmaya çalışan 1900 sivil katledildi
Ankara'da yüz bin kişi Gazze'ye insani koridor için TBMM'ye yürüdü
Makaleler
Hava Durumu