Esed'in saldırılarında 56 mazlum daha katledildi

Suriye’de Esed’in katliamları hız kesmeden devam ediyor. Hava destekli rejim güçlerinin saldırılarında dün 56 mazlum hayatını kaybetti. Katledilenlerin 8’i çocuk.

11-11-2014


Beşşar Esed’e bağlı rejim güçleri ve çetelerin hava destekli saldırıları devam ediyor. Dünkü saldırılarda 56 mazlum hayatını kaybetti.
 
Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) ölenler arasında 8 çocuk ve 2 kadın bulunduğunu; 5 kişinin de işkenceyle katledildiğinin tespit edildiğini açıkladı.
 
LCC’nin verilerine göre Dera’da 20 kişi, Halep’te 18 kişi, Humus’ta 10 kişi, Şam kırsalında 6 kişi, İdlib’de 2 kişi Baas güçlerinin saldırılarında hayatını kaybetti.
 
KOBANİ’DE SOKAK ÇATIŞMALARI
 
Öte yandan Kobani'de tamamen şehir merkezine taşınan çatışmalar şiddetlenerek devam ediyor. YPG ve Peşmerge karadan ABD ise havadan IŞİD'e saldırıyor.
 
Halep'in Ayn El Arap (Kobani) ilçesi bugün de sokak çatışmalarıyla güne başladı. İlçede yaşanan çatışmaların sesleri sınırın Türkiye tarafından da duyulurken, ABD savaş uçakları da havada keşif uçuşları yapıyor.  Irak'tan giden Peşmerge güçleri de top ve roketlerle IŞİD hedeflerine saldırılar düzenliyor.
 
(Haksöz Haber)

Etiketler : #Esed'in   #saldırılarında   #56   #mazlum   #daha   #katledildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN