Ergenekon-PKK cephesi kirli savaşta ısrarlı

Son günlerde ardı arkası kesilmeyen operasyon, mayınlı saldırı ve baskın haberlerine son olarak bugün bir yenisi daha eklendi. Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde bulunan Sarıyayla Jandarma Karakolu'na gece PKK'lılar tarafından yapılan baskında 4 askerin öldüğü açıklandı.

01-05-2010


İslam ve Hayat

Biri olmadan diğerinin hayat alanı bulmakta zorlanacağı düşman kardeşler Ergenekon zihniyeti ve PKK, yıllardır halkın çocuklarının kanları üzerinden yürüttükleri kirli savaştaki ısrarlarını sürdürüyor. Son günlerde gerek çeşitli şehirlerde gerçekleşen ve eşgüdümlülük izlenimi veren karşılıklı saldırılar gerekse Doğu'dan gelmeye başlayan çatışma ve ölüm haberleri PKK'nın hapisteki şefi A. Öcalan'ın "Hayır cephesi" çağrısının yankı bulduğunu gösteriyor.

Son günlerde ardı arkası kesilmeyen operasyon, mayınlı saldırı ve baskın haberlerine son olarak bugün bir yenisi daha eklendi. Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde bulunan Sarıyayla Jandarma Karakolu'na gece PKK'lılar tarafından yapılan baskında 4 askerin öldüğü açıklandı.

Ergenekon zihniyetinin içeride açılıma karşı gösterdiği direnç ve buna mukabil PKK'nın Reşadiye ve şimdi de Tunceli örneğinde olduğu gibi her fırsatta bu dirence sağladığı lojistik destek, Ergenekon-PKK cephesinin kirli savaşta ısrarlı olduğunu gösteriyor.

Halkın çocuklarının kanları üzerine yapılan kirli hesapların boşa çıkması, Türk ve Kürt halklarının bu kirli oyunun farkına varmasına bağlı.

Etiketler : #ErgenekonPKK   #cephesi   #kirli   #savaşta   #ısrarlı   
YORUMLAR
  • nco1   18-06-2010 18:53

    neye neden inandığını, neyi neden yaptığını bilmeyene topluma bunlar devede kulak kalır.insanız,gereğide inanmayı ama bilerek inanmayı gerektirir.bir topluma türksün yada kürtsün dersen,diyen ya ataist yada siyonist dahada açıklaması yoktur

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN