Ergenekon - PKK A. Ş. sunar

İmralı'da yatan A. Öcalan'ın avukatları aracılığıyla örgüte ve yandaşlarına gönderdiği "Anayasa taslağına karşı hayır cephesi kuralım" mesajından sonra bu tür hadiselerin yaşanması manidar.

20-04-2010


İslam ve Hayat

Son günlerde birbiri ardına gelen yumruklu ve silahlı saldırılar birbirilerini var kılan düşman kardeşler Ergenekon ve PKK'nın yeni bir kaos ortamı oluşturmak için harekete geçtiklerini gösteriyor. 

İmralı'da yatan A. Öcalan'ın avukatları aracılığıyla örgüte ve yandaşlarına gönderdiği "Anayasa taslağına karşı hayır cephesi kuralım" mesajından sonra bu tür hadiselerin yaşanması manidar. 

İlk olarak Samsun'da Ahmet Türk'e yapılan provokatif saldırı ve ardından Samsun'un Ladik ilçesinde iki polisin misilleme iddiasıyla katledilmesi ve son olarak da dün yine PKK'nın katlettiği bir yüzbaşının cenaze töreninde Enerji Bakanı Taner Yıldız'a "Türk milleti adına" yapılan provakatif yumruklu saldırı Ergenekon - PKK A. Ş.'nin yeniden harekete geçtiğini gösteriyor.

Etiketler : #Ergenekon   #   #PKK   #A.   #Ş.   #sunar   
YORUMLAR
  • beytullah emrah   20-04-2010 12:37

    ergenekon ile pkk örgütlerini aynı cephenin silah arkadaşı gibi sunmak her zaman yanıltıcıdır. bugün belirli çevreler ergenekon'un gayri meşruluğunu böyle bir işbirliği üzerinden delillendirmeye çalışıyor ama bu konu böyle yüzeysel bir değerlendirmeye sığmayacak kadar geniş...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN