Erdoğan: Yol geçecekse camiyi bile yıkarız

Ağaçların kesilecek olması nedeniyle üçüncü köprü yapımına karşı çıkanları eleştiren Başbakan Erdoğan, bireye değil, ammeye hizmet verdiklerini söyledi. Yol uğruna herşeyin feda edileceğini belirten Erdoğan, “Yolun geçeceği yerde cami bile olsa yıkar, başka yerde yaparız" dedi.

22-10-2013


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşma yaptı. Konuşmasında ağaç eleştirilerine değinen Erdoğan şöyle konuştu:

"Üçüncü köprü yapımına karşı çıkan birileri çıkıyor yok şu kadar ağaç kesiliyor, bu kadar ağaç kesiliyor. Biz ammeye hizmet ediyoruz bireye değil. Bireye hizmet söz konusu olsa bu dediğinizi kaale alırız. Yol uğruna her şey feda edilebilir, çünkü yol medeniyettir. Ama medeni olmayanlar yolun kıymetini bilmezler. Bizim değerlerimizde yol engel tanımaz.

Tüm insanlık bu köprüden geçecek. Dünyaya sizin gözünüz kör, haberiniz yok. Yol uğruna her şey feda edilir. Yolun geçeceği yerde cami bile olsa yıkar, başka yerde inşa ederiz."

(İslam ve Hayat)

Etiketler : #Erdoğan:   #Yol   #geçecekse   #camiyi   #bile   #yıkarız   
YORUMLAR
  • Muradi   24-10-2013 12:21

    Allahın gönderdiği yolu beğenmeyip kendine başka yol beğenen kişinin örneğidir. Allahın dinini Kur'an'a göre değil de kendi anlayışına göre yorumlayıp hakla batılı uzlaştıranlar halkın üzerinde yürüyecekleri yolu da ince ince dokuyorlar.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN