CHP yuvarlandı kapağını buldu!

CHP, çarşaf ve mescid açılımlarından sonra müthiş bir "açılıma" daha imza atıyor! Okuyun, şaşırmayacaksınız!

02-12-2008


İslam ve Hayat

Seçimler yaklaşınca jakoben laikliği buzdolabına koyup çarşaf ve mescid açılımlarına imza atan CHP, şimdi de "tavuktan kurban olur" fetva(!)sının sahibi Zekeriya Beyaz'ı belediye başkan adayı yapmaya karar verdi. Medyada bugün yer alan haberlere göre, Gürsel Tekin yönetimindeki CHP İstanbul İl Örgütü, Zekeriya Beyaz'a, Esenler Belediye Başkanlığı adaylığı için teklifte bulunmaya hazırlanıyor.  

Haberlere göre, CHP'nin bu son "açılımı" konusunda Beyaz'ın ise, “Henüz resmi bir teklif gelmedi. Önceki gün bazı arkadaşlarım aracılığıyla bir yoklama yapıldı” dediği belirtildi. AKP’ye muhalif olduğu için büyük sıkıntılar çektiğini öne süren Beyaz, “Muhalif olduğum için iki yıldır bana yapmadıklarını bırakmadılar” iddiasında da bulundu.

Kısacası, tencere yuvarlandı kapağını buldu!

Etiketler : #CHP   #yuvarlandı   #kapağını   #buldu!   
YORUMLAR
  • ismail düzenli   06-12-2008 10:53

    yazıklar olsun bunlara dalgaya alıyorlar bu mılletı nasıl insan bunlar daha dun mahkeme kapılarında dolanırlarken bugün bıze din diyanet ogretmeye kalkıyolar ama yazık bu mıllete yurekler yanarken bunlar bundan zevk alıyolar ne dıyeyım yazıklar olsun

  • Fahri ERGÜN   02-12-2008 20:49

    Doğrusu chp dpğru bir karar vermiş.Tam aday olacak adamı bulmuş.Ama ben bu adamı AKP nin aday yapmasını isterdim.Bu adamda tıpkı AKP gibi iki yüzlü,kaypak bir kişiliğe sahip olduğu için.Birbirlerine çokta yakışırlardı.

  • ömer bitlis   02-12-2008 08:48

    cehape yi ve zekeriya beyazı içinde aşımızın piştiği ve bize yarar sağlayan bir malzeme olan tencere ve kapağıyla ilişkilendirmenizi doğru bulmuyorum. cehape ve zekeriya beyaz birlikteliği, buluşması için onlara uygun daha değersiz bir eşleşme bulmamız gerekiyor.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN