Çağlayan haykırdı: Korsan devlet yıkılacak elbet

Üç yüzden fazla sivil toplum kuruluşunun ve 50'ye yakın uluslararası kuruluşun destek verdiği Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nın organize ettiği Çağlayan'daki "İsrail Vahşetine İsyan Mitingi"nde yüz binler, terör devletine lanet yağdırdı.

05-06-2010


Üç yüzden fazla sivil toplum kuruluşunun ve  50'ye yakın uluslararası kuruluşun destek verdiği Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nın organize ettiği Çağlayan'daki "İsrail Vahşetine İsyan Mitingi"nde yüz binler, terör devletine lanet yağdırdı.

 Her düşünce ve görüşten yüz binlerce insanın, insanlığın ortak vicdanı için geldiği Çağlayan Mitingi, Mavi Marmara'ya saldıran İsrailli terör güçlerine karşı düzenlenen en büyük miting oldu.

Anadolu'dan binlerce insanın 500'ün üzerinde otobüsle katıldığı mitinge, sanat camiasından da çok sayıda isim bizzat destek verdi. Binlerce otobüsün insan taşıdığı alan saat 15.00'ten itibaren dolmaya başladı. "Terörist devlet, yıkılacak elbet", "Kahrolsun İsrail", "Katil devlet hesap verecek" ve "Gazze şehitlerine selam olsun" şeklinde sloganların atıldığı mitingde, binlerce kişi bir ağızdan tekbir getirerek İsrail'e lanet yağdırdı. İsrail aleyhtarı pankartların ve Filistin ile Türk bayraklarının açıldığı miting alanında kürsüye gelen konuşmacılar, Akdeniz'i kana bulayan İsrail'in daha fazla Gazze ablukasını sürdüremeyeceğini ifade etti.

(Kaynak: Milli Gazete)

Etiketler : #Çağlayan   #haykırdı:   #Korsan   #devlet   #yıkılacak   #elbet   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN