Büyünün etkisindeki insanlık

Medya ise hakikatleri çarpışmada bir numaralıdır. Egemenlerle kanka gibidir. İnsanlar görülen ekrana inanırlar. Arka planda yapılanları pek düşünmezler. Medya iyiyi kötü gösterir, kötüyü iyi gösterir. Masum insanlara iftira ve çamur atmaktan çekinmezler. Yalanları ortaya çıktı mı ya kıvırlar, ya da görmezden gelirler. Algı ile yalanlarına insanlar zamanla alışırlar ve tepki bile göstermezler.

02-04-2022


Medya ise hakikatleri çarpışmada bir numaralıdır. Siyasilerle kanka gibidir. İnsanlar görülen ekrana inanırlar. Arka planda yapılanları pek düşünmezler. Medya iyiyi kötü gösterir, kötüyü iyi gösterir. Masum insalara iftira ve çamur atmaktan çekinmezler. Yalanları ortaya çıktımı ya kıvırlar, yada görmezler. Algı ile yalanlarına insalar zamanla alışırlar ve tepki bile göstermezler.
 
Misal olarak: Amerika Irak'ta kimyasal silah var diye ülkeyi harabeye çevirdi, iki milyona yakın insanı katletti. Sonra da kimyasal silah çıkmadı. Rusya Ukrayna'ya saldırdı, batılılar izliyor. Rusya'da kimyasal silahın alası var, niye müdahale etmiyorlar?
 

Etiketler : #Büyünün   #etkisindeki   #insanlık   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN