Bu da Rotaryen "fitne"si

Uluslararası Rotary Kulüpleri 2420. Bölge Galatasaray Kulübü, hazırladığı yarı yıl sunumunda, sapkın düşünceleri nedeniyle Türkiye'de infiale sebep olan Muazzez İlmiye Çığ'ın 'Kur'an Tevrat ve İncil'in Sümerlerdeki Kökeni' adlı kitabını İngilizce'ye çevirip bedava dağıtacağını duyurdu.

08-04-2008


Yaptıkları faaliyetlerle İslâm aleyhtarlığında odak haline gelen Roteryenler, yine İslâm düşmanlığı amaçlı bir adım atmaya hazırlanıyor.

Uluslararası Rotary Kulüpleri 2420. Bölge Galatasaray Kulübü, hazırladığı yarı yıl sunumunda, sapkın düşünceleri nedeniyle Türkiye'de infiale sebep olan Muazzez İlmiye Çığ'ın 'Kur'an Tevrat ve İncil'in Sümerlerdeki Kökeni' adlı kitabını İngilizce'ye çevirip bedava dağıtacağını duyurdu. Kur'an-ı Kerim ile başörtüsü hakkında çirkin ifadeler ile dolu olan ve sapkın fikirler öne süren kitabın kökü dışarıda Rotary Kulüpleri tarafından değişik dillere çevrilerek Avrupa ülkelerinde ücretsiz dağıtılacak olması ise tam bir İslâm aleyhtarlığı olarak yorumlandı. Galatasaray Rotaryenleri yarı yıl sunumlarında yaptıkları açıklamada söz konusu kitabın İngilizceye çevrildiğini ve üç bin adet bastırılarak Avrupa ile Amerika'daki bütün eğitim kurumları ve kütüphanelere ücretsiz dağıtılacağını belirtti. Ergenekon terör örgütü operasyonu kapsamında göz altına alınan ve tutuksuz yargılanan İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Karaköy Rotary Kulübü Başkanı Kemal Alemdaroğlu 1997 yılında başörtüsü yasağını yaygınlaştıran kişi olarak biliniyor.

Türkiye'de büyük tepkilere sebep olan kitabı İngilizce'ye çevirip ücretsiz dağıtacağını duyuran Rotaryenler, internet sitelerinde yayınladıkları Türkiye haritasında ise ülkeyi parsellere ayırmış.
Haritanın altına şu ifade yer alıyor: “Uluslararası Rotary 2420. Bölge Türkiye'deki 3 bölgeden birisi olup Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarından doğuya doğru Sakarya il hudutlarına kadar olan bölgeyi kapsar. (Vakit)

Etiketler : # Bu   #da   #Rotaryen   #fitnesi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN