Beyazıt Meydanı'nda Üniversiteli Müslümanlara saldırı

Beyazıt Meydanı'nda toplanan "Üniversiteli Müslümanlar" adlı gruba karşıt görüşlü bir grup tarafından havai fişek atıldı. Polis, havai fişek atan gruba biber gazı ile müdahale etti.

08-12-2015


İstanbul Üniversitesi'nde son günlerde yaşanan olayları protesto etmek için Beyazıt Meydanı'nda toplanan "Üniversiteli Müslümanlar" adlı  gruba, karşıt görüşlü bir grup tarafından havai fişek atıldı. Havai fişek atan gruba, polis biber gazıyla müdahale etti.
 
EYLEM BAŞLADI HAVAİ FİŞEK ATILDI
 
"Üniversiteli Müslümanlar" adlı grup, 12.30 sıralarında İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt'taki ana kapısı önünde, son günlerde üniversite yaşanan olayları protesto etmek için toplandı.
 
Solcu Dem-Genç'ten Müslümanlara tehdit
 
Eylem nedeniyle polis üniversite önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bir polis helikopteri de havadan denetim yaptı. Grup eyleme başladığı sırada Ordu Caddesi üzerinden gruba havai fişek atıldı. Ancak atılan havai fişekler uzak olması nedeniyle gruba ulaşmadı. Önlem için bekleyen çevik kuvvet polisleri, havai fişek atan gruba biber gazıyla müdahale etti. Daha sonra kovalamaca yaşandı. Grup kaçarak uzaklaştı. 
 

 
 
 
 
 
 
 

Etiketler : #Beyazıt   #Meydanı'nda   #Üniversiteli   #Müslümanlara   #saldırı    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN