Betül Göldaş kardeşimizi de kaybettik

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un...

15-12-2011


Van’da meydana gelen şiddetli depremde enkazdan yaralı olarak çıkarılan kardeşlerimizden Zehra Betül Göldaş da hayatını kaybetti. 

Van Merkez ve Erciş ilçesinde meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan 23 Ekim'deki depremde Erciş'te Göldaş Apartmanının enkazından yaralı olarak çıkarılan Zehra Betül Göldaş tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti.

16 yaşındaki kardeşimiz, yine aynı enkazda hayatını kaybeden merhum Salih Göldaş kardeşimizin kızıydı. Şafak-Der üyesi Salih Göldaş'ın diğer kızı Ayşe Seda ve annesi ile iki kardeşi de depremde hayatlarını kaybetmişlerdi.

Zehra Betül Göldaş, enkazdan çıkarıldıktan sonra bir süre Gaziantep'te tedavi altına alınmış, durumunun ağırlaşması üzerine Ankara'ya sevk edilmişti.

Kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Etiketler : #Betül   #Göldaş   #kardeşimizi   #de   #kaybettik   
YORUMLAR
  • Erhan TOPRAK   18-12-2011 10:10

    Rabbim güzel insanlara rahmet ve mağfiret,kalanlarına sabır versin.

  • Ş. Hüseyinoğlu   15-12-2011 22:45

    İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un... Rabbim rahmet etsin, yakınlarına ve tüm Müslümanlara sabırlar versin. Hayat böyle işte. Bir varmış bir yokmuş... Önemli olan imtihanı hakkıyla verebilmek.

  • mehmet maksut   15-12-2011 22:27

    degerli agabeyim SALİH GÖLDAŞ'IN kaybetmenin acısı daha yüreklerimizde tazeliğini korurken muhterem kardeşimizin kızının vefatı bizleri derinden üzmüştür. Rabbimden ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet kalan aile ferdlerine ise sabrı cemil niyaz ederim.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN