Bayramımız mübarek olsun

İbrahimî adayış ve İslamilî adanışın sembolü olan kurban ibadetinin yerine getirildiği Kurban Bayramı'na ulaşmış bulunuyoruz. Tüm Müslümanların bu mübarek bayramını tebrik ediyor, Rabbimizden İslam'ın hakim olduğu bayramlara kavuşmayı niyaz ediyoruz.

14-10-2013


İslam ve Hayat

İbrahimî adayış ve İslamilî adanışın sembolü olan kurban ibadetinin yerine getirildiği Kurban Bayramı'na ulaşmış bulunuyoruz.

Tüm Müslümanların bu mübarek bayramını tebrik ediyor, Rabbimizden İslam'ın hakim olduğu bayramlara kavuşmayı niyaz ediyoruz.

Etiketler : #Bayramımız   #mübarek   #olsun   
YORUMLAR
  • mehmet maksut   16-10-2013 17:10

    Ji bona ku Rehmeta wî ya bêdawî li ser ummeta dawîn kêm nebe; Ji ên bo Îslamê li ser rûyê erdê penaber bune û ên di nav çar dîwaran de bêdeng hatine hiştin û ên ji bo ku gotine Rebbê min Xweda ye zilm dîtine û ji hemu alema Îslamê re, gelên me re, birayên me re û ji hemu belengaz û bindestên ser rûyê erdê re û mirovatîya ku dengê me negîhîştîye wan re; Bi hêvîya tevgêreka Îbrahîmî, xwefedakirinek Îsmaîlî, hişyarbunek ummetî... Em hêvî dikin ku ev sibeha vê cejnê ji vejîndanên nû re, hişyarbunên nû re, hilperînên nû re û ji esrê seadetên nû re bibe wesîle “CEJNA WE YA QURBANÊ PÎROZ BE” KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN Sonsuzluk Rahmetinin son ümmetin üzerinde eksilmemesi için, İslam adına yeryüzünde sürgünlerde yaşayanlara ve dört duvar arasında susturulanlara, Rabbim Allah’tır dediği için zulme maruz kalanlara, bütün İslam alemine, halkımıza, kardeşlerimize, yeryüzünde yaşayan bütün mazlumlara ve sesimizi duyuramadığımız bütün insanlığa İbrahimi bir hareket, İsmaili bir adanış ve ümmeti bir uyanış olması umuduyla… Bir bayram sabahının yeni dirilişlere, yeni uyanışlara, yeni ürperişlere ve yepyeni asrı saadetlere vesile olması için “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

  • kemal songür   15-10-2013 08:24

    Ümmetin izzetli günlere/bayramlara ulaşması, zalimlerin müslümanlar eliyle zelil kılınması, kardeşliğin bütün mü'min yüreklerde inşa olunması dualarımızla hayırlı bayramlar.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN