Batılıların çürümüşlüğünün ulaştığı nokta: İngiliz Oxfam’dan sonra ABD’li World Vision'da da "yardım karşılığı cinsel ilişki" skandalı

İngiliz Oxfam’dan sonra adı ‘yardım karşılığı cinsel ilişki’ skandalına karışan ikinci yardım kuruluşu ABD’li World Vision oldu. ABD merkezli World Vision adlı "insani yardım" kuruluşunun bazı çalışanlarının, Haiti’de 2010 yılındaki depremin ardından ‘vicdanları sızlatan’ bir skandala karıştıkları, para ve yiyecek sağlama karşılığında yardıma gittikleri depremzedelerle cinsel ilişkiye girdikleri tespit edildi.

19-02-2018


İslam ve Hayat
 
Batının ve Batılıların çürümüşlüğünün geldiği noktayı ortaya koyan "insani yardım" kuruluşlarının rezillikleri ortaya çıktı. ABD merkezli World Vision adlı "insani yardım" kuruluşunun bazı çalışanlarının, Haiti’de 2010 yılındaki depremin ardından ‘vicdanları sızlatan’ bir skandala karıştıkları, para ve yiyecek sağlama karşılığında yardıma gittikleri depremzedelerle cinsel ilişkiye girdikleri tespit edildi.
 
Haber 7 sitesinde yer alanm habere göre, kuruluşun ABD’deki merkezi de skandalı doğruladı. Bu skandala kadar saygın bir yardım kuruluşu olarak bilinen derneğin geçen yılki elçisi, İngiliz Prens Harry’nin nişanlısı oyuncu Meghan Markle idi. Markle, yardım kuruluşunun faaliyetleri kapsamında Afrika ülkesi Ruanda’ya gitmiş, çocuklarla bir araya gelmiş ve Afrika’da yoksulluğun azaltılmasına yönelik çalışmalarda yer almıştı.
 
Geçtiğimiz günlerde de İngiliz yardım kuruluşu Oxfam’ın çalışanlarının, Haiti’deki yardıma muhtaç insanların çaresizliğinden faydalanarak onlarla cinsel ilişki rezilliğine giriştiği ortaya çıkmıştı.

Etiketler : #Batılıların   #çürümüşlüğünün   #ulaştığı   #nokta:   #İngiliz   #Oxfam’dan   #sonra   #ABD’li   #World   #Vision'da   #da   #yardım   #karşılığı   #cinsel   #ilişki   #skandalı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN