Baransu, 28 Şubat soruşturmasının hedefindeki "gazetecileri" açıkladı

Star yazarı 28 Şubat soruşturması ile gazetecilerin tutuklanacağını söyledi, isimleri de Taraf muhabiri saydı.

06-03-2012


28 Şubat soruşturması büyük bir fırtına başlatacak. Ve bu fırtına en çok medyayı vuracak.

Star yazarı Ahmet Kekeç aynı söylentiyi aktarmıştı... Taraf muhabiri Mehmet Baransu, çok öteye taşımış iddiayı. 28 Şubat süreci için kellesi istenen gazetecileri sıralamış.

* Aydın Doğan
* Ertuğrul Özkök
* Zafer Mutlu
* Uğur Dündar
* Fatih Çekirge

28 Şubat'ın günah keçileri olmaya aday isimler bunlar. Görünen o ki kapıları çoktan işaretlenmiş. Şimdi ön kamuoyu oluşturuluyor. Taraf muhabiri Mehmet Baransu, iddiasını köşesinden şöyle aktarıyor...

"Bakmayın Ertuğrul Özkök ve Zafer Mutlu’nun bugün ortalıkta bu iddialar yalan demesine. O dönemi hep birlikte yaşadık ve bunlardan çok daha fazlası artık biliniyor. Devletin konuyla ilgili tuttuğu arşivler de bir hayli kabarmış durumda. 28 Şubat soruşturmasının kendilerini uzamaması için çırpınıp durmalarının altında yatan tek sebep de bu. Soruşturmanın kendilerine uzayıp, arşivlerin bir bir ortaya çıkmasını istiyorlar. Yaptıklarına da yalan deyip bizi, bizleri kandıracaklarını düşünüyorlar.
Kendilerini üzücü bir haberim var. 28 Şubat süreciyle ilgili soruşturma derinleşecek. Ankara’nın “siyaset” koridorlarında şu sıralar konuşulan konulardan biri bu.

Soruşturma derinleştikçe Ertuğrul Özkök de, Zafer Mutlu da, Uğur Dündar da, Fatih Çekirge de, ATV’nin “kasetçi generalleri” de, Aydın Doğan da, dönemin bazı Ankara temsilcileri de ve medyanın diğer tetikçileri de kendilerini yargı önünde bulacaklar.

Dosyalar bir bir ortaya saçıldığında da kamuoyu psikolojik harpçilerin neler yaptığını, medyanın kullandığı gayrı nizami harbi öğrenecek."

(Kaynak: İktibas)

Etiketler : #Baransu   #   #28   #Şubat   #soruşturmasının   #hedefindeki   #gazetecileri   #açıkladı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN