Bak sen şu soykırımcı siyoniste!

Filistin'de kadın çocuk demeden peyderpey soykırım operasyonları yapan siyonist işgalci, 1915 olayları ile ilgili ortaya atılan Ermeni soykırım iddialarını parlamento gündemine taşıdı. İşgal parlamentosu Knesset iddiaları görüşmeyi kabul etti.

27-03-2008


İslam ve Hayat

Batıcı-ulusçu İttihat ve Terakki yönetimi ile Ermeni çetecilerin karşılıklı olarak suçlar işlediği ve yüzyıllarca bir arada yaşamış Müslüman halk ile Hıristiyan Ermeni halkının huzurunu kaçırıp karşılıklı kan döktükleri 1915 olaylarını, Kızılderili soykırımı yapan ABD'den sonra şimdi de soykırımcı siyonist işgalci bir politik silah olarak kullanmaya hazırlanıyor. 

Filistin'de kadın çocuk demeden peyderpey soykırım operasyonları yapan siyonist işgalci, 1915 olayları ile ilgili ortaya atılan Ermeni soykırım iddialarını parlamento gündemine taşıdı. İşgal parlamentosu Knesset iddiaları görüşmeyi kabul etti. İşgal parlamentosunda yapılan oylamada, oy birliği ile konunun ele alınması kararı alındı.

İşgal Parlamentosu, işgalcilerin sol kanat partilerinden Meretz'in yeni Başkanı Haim Oron tarafından bu konuda verilen öneriyi 12 oyla kabul ederek benimsedi. Hükümet de öneriye karşı çıkmadı.

Knesset meclis komisyonunun, konuyu Meretz'in yeni Başkanı Oron'un talep ettiği üzere bir kez de Eğitim Komisyonu'nda ya da Yisrael Beiteniu (İsrail Evimiz) partisi milletvekili üyesi Yosef Şagal'ın önerisiyle, parlamentonun Dışilişkiler ve Savunma Komisyonu'nda görüşülmesi için karar vereceği belirtildi. Dışilişkiler ve Savunma Komisyonu'nda görüşülmeler genellikle gizli yapılıyor.

Haim Oron, 1915 olaylarıyla ilgili iddialar konusundaki önerisini her yıl 24 Nisan öncesi gündeme getirdiğini hatırlattı. Ancak, bugüne dek öneriler görüşülmemişti.

Etiketler : #Bak   #sen   #şu   #soykırımcı   #siyoniste!   
YORUMLAR
  • emin yıldırım   27-03-2008 14:29

    israilin sonu cehennemdir zalimler için yaşası cehennem

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN