Baas güçleri İdlib-Eriha'da pazar yerinde katliam yaptı

Esed askerleri İdlib'e bağlı Eriha’da bir katliama imza attı, bir pazar yerine tankla saldıran Esed askerleri tam anlamıyla bir katliama imza attı. Sivillerin kaldığı pazar yerine yapılan saldırıda 20'den fazla insan katledildi.

22-07-2013


Esed güçleri Eriha’da pazar yerinde katliam yaptı. Suriye’de Esed askerleri halka yapmış olduğu zulüm tüm boyutuyla devam ediyor. Her gün yeni bir katliam haberleri gelmekte.
 
Esed askerlerinin yapmış olduğu bu vahşiyane saldırılar bitmek bilmiyor, her gün yeni katliamlara imza atan Esed yönetimi, direniş güçlerine karşı başarı sağlamayınca hedefine sivil halkı getiriyor.
 
Ramazanın kutsallığını hiçe sayan Esed yönetimi, sivil katliamlarına daha çok hız verdi. Ramazanda zulüm ve vahşetinin dozunu artıran Esed askerleri, Ramazandan bu yana ilk belirlemelere göre 800 insan katl etti.
 
İşte bu saldırılardan bir tanesi de Eriha’dır.
 
Esed askerleri Eriha’da bir katliama imza attı, bir pazar yerine tankla saldıran Esed askerleri tam anlamıyla bir katliama imza attı. Sivillerin kaldığı pazar yerine yapılan saldırıda 20'den fazla insan katledildi.
 
Esed askerlerinin İdlib şehrinin Eriha kasabasına düzenlemiş olduğu saldırılarda tamamı sivil olmakla 20 kişi katledildi. Saldırılarını özellikle iftardan hemen önce yapan Esed yönetimi, halkın ramazan için hazırlık yaptığı sırada kasabanın pazar yerine tanklarla saldırdı.
 
İnsanların kalabalık olduğu yerleri seçen Esed yönetimi, halkına ölüm yağdırdı. Kimisinin alışveriş yaptığı, kimisinin satıcı olduğu ve kimisinin de oradan geçmekle olduğu sırada yapılan saldırıda halka ölüm yağdırdı.
 
(Kaynak: Tahkikat)

Etiketler : #Baas   #güçleri   #İdlibEriha'da   #pazar   #yerinde   #katliam   #yaptı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN